Bel ons: 0318 670 450

Werken bij Pivoton

Pivoton is een afgeleide van pivoteren; het bewegen om een steunpunt in het midden. Het logo en de naam van Pivoton staan symbool voor voorwaarts gaan, meebewegen in een snel veranderende wereld, met behoud van de solide basis. En daarmee symbool voor onze missie. Onze missie is pas geslaagd als Pivoton met haar prestaties, activiteiten en doeltreffende samenwerking op elk niveau een bijdrage levert aan de doelstellingen van flexorganisaties. We doen dit onder andere door onze rol als strategisch business partner in te vullen en frequent af te stemmen met management, directie en de IT-afdeling.

Wij hebben een vernieuwende kijk op hoe de flexmarkt en informatietechnologie zich aan het ontwikkelen zijn en welke IT-dienstverlening en -producten daarbij worden gewenst. Met ons dienstenaanbod ondersteunen we deze vernieuwende kijk.

Onze cloud software ondersteunt het gehele uitzendproces, van administratief tot commercieel en de complete backofficeverwerking van urendeclaraties en facturatie. Diensten waarbij flexorganisaties zelf de geavanceerdheid van automatisering bepalen en de mate waarop ze hierin meegroeien.

Pivoton biedt de volgende online diensten:

Voor de administratieve en commerciële processen in de flexmarkt:
Pivoton Saas
Pivoton Paas

De nieuwste generatie frontoffice software:
Kentro

Voor de complete backoffice verwerking van urendeclaraties en facturatie:
Pivoton Backofficeverwerking

Onze medewerkers bundelen > 1.000 jaar ervaring

Pivoton bundelt met haar 54 medewerkers gezamenlijk ruim 1000 jaar ervaring en vertaalt deze kennis en expertise naar verrassende cloud software toepassingen. In al onze producten en diensten is de kennis van software, verlonen en factureren, wet- en regelgeving, cao’s, de flexbranche en klantkennis terug te vinden.

Het belang van de klant staat hierbij altijd voorop zodat de klant geen zorgen heeft over zijn uitzendproces. We doen dat op een persoonlijke, informele en verbindende wijze met respect voor elkaar.

Onze vacatures