Verloning moet altijd vlekkeloos verlopen

Lees hier het artikel van onze Product Owner André Gelauf en CTO Bart Hemmer in de september editie van de Flexmarkt

Als een uitzendkracht niet correct of op tijd wordt betaald, is hij zo weg. De verloning moet foutloos zijn. En ook uitzenders stellen steeds hogere eisen aan hun backoffice; Een soepel en betrouwbaar draaiende verloningsmachine is een basisvoorwaarde om in te kunnen spelen op de voorkeuren en behoeften van flexkrachten en uitzenders.

Flex is de smeerolie van de economie, dat heeft de coronacrisis weer bewezen. Toch probeert de politiek uitzenden steeds meer aan banden te leggen. Uitzendorganisaties krijgen niet alleen te maken met meer regelgeving, ook de complexiteit daarvan neemt enorm toe de laatste jaren.

Backoffice is specialisme

De toenemende complexiteit van de regelgeving stelt steeds hogere technische eisen aan het backofficesysteem; de achterkant moet altijd up-to-date zijn en goed functioneren. Backoffice is echt een specialisme geworden. Uitzenders stellen hogere eisen aan hun backoffice, de tolerantie voor fouten is heel klein. Een fout in de verloning kan namelijk grote consequenties hebben voor het uitzendbureau. Dat kan tot veel extra werk en reputatieschade leiden. Verloning moet dus foutloos zijn.

Daarom investeren wij veel in compliancy, het is een voorwaarde om onze klanten echt te kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan alle actuele cao wijzigingen en regels van de Belastingdienst.

Bart Hemmer

CTO Pivoton

André Gelauf
André Gelauf

André Gelauf, Product Owner Pivoton:

Uitzendorganisatie krijgen niet alleen te maken met meer regelgeving, ook de complexiteit neemt enorm toe de laatste jaren. Voor een backoffice medewerker is het bijna niet meer te volgen. Een logisch trend is dan ook dat al deze activiteiten meer en meer worden uitbesteed. Daarin ontzorgen wij de uitzender volledig, monitoren en managen het hele verlonings- en facturatieproces.

André Gelauf
André Gelauf

Meer nieuws en de gehele september editie van de flexmarkt, ga direct naar hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur