OutSystems 10 upgrade

Pivoton’s Kentro Office en Kentro Konnekt producten zijn ontwikkeld op het OutSystem platform. Dit ontwikkelplatform heeft een hoge productiviteit omdat het een ‘lowcode development platform’ benadering heeft, en kan goed toegepast worden voor digitale transformaties. Volgens Gartner en Forrester is OutSystems een toonaangevende oplossing voor applicatieontwikkeling en deployment.

Het ‘low-code’ ontwikkelprincipe wil eigenlijk zeggen dat software modelgedreven wordt ontwikkeld; op basis van het model wordt code gegenereerd. Met dit principe worden Kentro Office en Konnekt ontwikkeld met een kortere time-to-market.

  Modelgedreven softwareontwikkeling

Op dit moment zijn we bezig met de uitrol van de laatste versie van OutSystems, versie 10. De voornaamste redenen voor deze upgrade zijn veiligheid en support. In deze nieuwe versie zijn onder andere de laatste veiligheidsverbeteringen meegenomen, gebaseerd op de security best practices van het Open Web Applicatie Security Project (OWASP).

Een verbetering die Outsystems heeft opgenomen omtrent security is de centralisatie van het beheer ervan. Daarnaast is gewerkt aan de ontwikkelondersteuning voor onze engineers, zoals vroegtijdige waarschuwingen bij mogelijke veiligheidsproblemen. Tevens wordt het mogelijk om nog betere applicaties en applicatieonderdelen te maken door verbeterde ontwikkelmogelijkheden op het gebied van user experience.

Dit alles zorgt er voor dat we nog betere kwaliteitssoftware kunnen realiseren, met de hoogst mogelijke veiligheid voor uw data in onze Kentro producten.

Ons streven is, dat we het platform overgezet hebben naar Outsystems versie 10 aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar. Wij kijken er in elk geval naar uit om met dit platform nieuwe functionaliteit voor Kentro Office en Kentro Konnekt te realiseren.