Afgelopen december is de tweede module van Konnekt, open inschrijvingen,  in productie genomen bij een van onze klanten. De pagina’s van de open inschrijvingen module worden, net als die van de vacature sollicitatie module via een iFrame in de website van het uitzendbureau geïntegreerd. Nieuwe kandidaten worden via een wizard geleid om de nodige gegevens in te vullen. De laatste pagina in de wizard geeft een overzicht van de ingevulde gegevens alvorens het account wordt aangemaakt en de gegevens in FMS worden geregistreerd.

Ondertussen zijn de volgende twee Konnekt modules van het kandidaat portaal gereed om getest te worden: profielbeheer en financiële administratie. Via deze modules kunnen kandidaten inloggen in een mijn omgeving om de eigen gegevens te wijzigen. Daarnaast is het ook mogelijk om salarisstroken, jaaropgaven en laatste betalingen op te halen.

De komende tijd gaan we de reeds genoemde modules bij nog meer klanten van Pivoton uitrollen, maar de ontwikkeling van nieuwe modules staat zeker niet stil. We zijn begonnen met de urenregistratie module voor kandidaten en gaan tegelijkertijd ook aan de slag met het inlenersportaal.