Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton

Persbericht | Altijd werk voor iedereen, dat is de belofte van Timing. Die belofte vergt ook échte aandacht voor zowel de flex- en payrollkrachten, opdrachtgevers en intercedenten van Timing. Daarom koos Timing voor het beste van twee werelden: een geïntegreerde oplossing met Cockpit ATS van RecruitNow en Kentro van Pivoton.

v.l.n.r. André Polderman, CEO RecruitNow – Jurrie Jan Bruins, CFO Timing – Paul van den Bosch, CEO Pivoton

Écht werk voor iedereen

Timing is al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunt Timing iedereen en met die belofte is de uitzender groot geworden. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Met ruim 25.000 flex- en payrollkrachten en meer dan 900 gemotiveerde medewerkers behoort Timing tot de top 3 grootste en meest succesvolle uitzendorganisaties van Nederland.

Aandacht voor kandidaat, klant en intercedent

De ambitieuze belofte van Timing vergt échte aandacht voor de flex- en payrollkrachten, klanten en het eigen personeel. Daarom ging Timing op zoek naar de ideale partner om het hele proces te stroomlijnen: van het werven en matchen tot en met het plaatsen, contracteren, verlonen en factureren van uitzendkrachten. Productiviteitswinst, maximale compliancy en gebruikersgemak waren daarbij belangrijke randvoorwaarden. En daarom heeft Timing gekozen voor twee partners die samen de allerbeste oplossing bieden: Cockpit ATS van RecruitNow en Kentro Office van Pivoton.

Intercedenten ontzorgen

De geïntegreerde front- en backoffice van RecruitNow en Pivoton biedt Timing grote voordelen. Zo is alle data en communicatie beschikbaar voor zowel de intercedent als het management en kan er proactief worden gestuurd op prioriteiten. Doordat zoveel mogelijk processen worden geautomatiseerd, besparen intercedenten tot wel 1,5 uur per dag en wordt de tijd tussen match en verloning met zo’n 40 procent verkort.

Intercedenten kunnen zich zo volledig focussen op de kandidaat en opdrachtgever om de belofte ‘altijd werk voor iedereen’ waar te maken: ook de nummer 2 en 3 kandidaten kunnen voortaan makkelijk geplaatst worden binnen én buiten de database. Daarbij is volledige compliancy en betrouwbaarheid gewaarborgd. Vanwege eenvoud, betrouwbaarheid én kwaliteit van deze oplossingen is dure consultancy niet nodig, zijn intercedenten zeer snel productief en wordt de inwerktijd tot wel 70% verkort.

De kracht van één geïntegreerde oplossing

Met de keuze voor RecruitNow en Pivoton is Timing niet alleen verzekerd van de beste software, maar ook van optimale dienstverlening en partnership. Met maximale ondersteuning en ontzorging, zowel tijdens de implementatie en migratie als daarna, kan Timing zich richten op haar core business. Als partners zorgen RecruitNow en Pivoton voor de rest; zonder noodzakelijke ondersteuning van consultants. En met inclusieve en unieke BPO-ondersteuning neemt Pivoton bovendien veel werk uit handen in het backoffice proces.

De gezamenlijke oplossing van RecruitNow en Pivoton wordt al enkele jaren naar grote tevredenheid benut door toonaangevende spelers in de uitzendbranche. De zeer positieve referenties van deze uitzenders bevestigden voor Timing de keuze voor RecruitNow en Pivoton.

Jurrie Jan Bruins
Jurrie Jan Bruins

Jurrie Jan Bruins, CFO Timing

Onder invloed van demografische, technologische, economische en overheids-regulerende ontwikkelingen verandert de markt voor uitzenden en payrolling doorlopend en in een steeds hoger tempo. Voor Timing is het daarom belangrijk partners te vinden die een heldere visie op die markt hebben en die visie proactief weten door te vertalen in hun producten. Wendbaarheid, klantgerichtheid - of het nu de eindklant is, de uitzendkracht, de payrollkracht of de eigen interne medewerker - , efficiency, stabiliteit en compliancy zijn daarbij key factoren
Jurrie Jan Bruins
Jurrie Jan Bruins

Partnership met visie op de markt

Doordat RecruitNow en Pivoton als strategische partners in co-creatie de roadmap bepalen, profiteert Timing van de continue doorontwikkeling en innovatie waarmee niet alleen nu maar ook in de toekomst het verschil wordt gemaakt. In combinatie met de ontembare passie van RecruitNow en Pivoton voor de producten en dienstverlening zijn alle ingrediënten voor optimale partnership op maat, en het waarmaken van de belofte ‘altijd werk’, verzekerd. Daar heeft Bruins alle vertrouwen in.

Jurrie Jan Bruins
Jurrie Jan Bruins

Jurrie Jan Bruins, CFO Timing

Met Pivoton en RecruitNow heeft Timing twee partners gevonden die voldoen aan de voorwaarden wendbaarheid, klantgerichtheid, efficiency, stabiliteit en compliancy en die bovenal als één partner opereren. Met deze stap is Timing er van overtuigd haar positie in de markt voor uitzenden en payrolling verder te versterken en uit te bouwen
Jurrie Jan Bruins
Jurrie Jan Bruins

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur