SubAdvies

Pivoton en SubAdvies creëren gezamenlijk besparingen binnen de Sociale Zekerheid door het combineren van IT, data en kennis

SubAdvies

SubAdvies combineert data, IT en kennis om waarde te creëren én besparingen te realiseren binnen de Sociale Zekerheid. Dit om iedere onderneming van elk formaat efficiënter en optimaal te laten presteren op het gebied van Sociale Zekerheid. We maken gebruik van een betrouwbaar en makkelijk te gebruiken software-oplossing, gebaseerd op big-data.

Door ons geavanceerde koppelplatform kunnen wij vrijwel ieder systeem koppelen, in combinatie met onze SaaS-oplossingen. Bespaar kostbare tijd en geld met onze diensten en software, die je helpen je bedrijf sneller te laten groeien en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden binnen de Sociale Zekerheid.

Dienstverlening SubAdvies

  • Premie-optimalisering
    Met onze premie-optimalisering maken wij de ingewikkelde materie van de Sociale Wetgeving begrijpelijk voor onze klanten. Ondersteuning in de aanvraag van subsidies, periodieke monitoring en opvolging zorgt ervoor dat er geen dat je nooit meer te veel afdraagt of misloopt.
  • Premie-optimalisering in eigen beheer
    Door een licentie af te sluiten op de software van Sub advies stellen wij jouw organisatie in staat op de premie-optimalisering zelf uit te voeren. Dit leidt tot een efficiënt bedrijf en betere resultaten.
  • SaaS-oplossing
    We ontwikkelen en implementeren standaardoplossingen voor alle kernprocessen van zowel verzekeraars en pensioeninstellingen
John Reijne
John Reijne

John Reijne, oprichter en eigenaar SubAdvies

We doen niks op gut feeling, we meten alles

John Reijne
John Reijne

Optimale automatisering

We doen er alles aan om de samenwerking met onze relaties zo succesvol, makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. De visie van SubAdvies staat voor totaalautomatisering. Zodoende innoveren en creëren we waarde voor onze relaties. Haal met de BI-software van SubAdvies het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.

Door de eenvoudige en succesvolle koppeling met Pivoton kunnen de gezamenlijke relaties hier optimaal gebruik van maken.

John Reijne
John Reijne

Meer weten over wat SubAdvies voor jouw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op of neem een kijkje op de website

John Reijne

Oprichter en Eigenaar

Info@SubAdvies.nl
050-2111908

John Reijne
John Reijne

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur