Solid Online

Verbinden en integreren van alle data en optimaliseren van je processen. Het koppelen van de Pivoton omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Solid Online

Solid Online verbindt en integreert data en optimaliseert jouw processen.

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het Solid om. Zo zijn vele grote en middelgrote bedrijven jou voorgegaan. Solid Online helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen.

Ze doen dit door data te stroomlijnen, processen schaalbaar te maken en te optimaliseren. Daarmee wordt herhalend werk overbodig en worden onnodige fouten voorkomen. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop.  Zo stellen ze organisaties in staat efficiënter te worden en leggen ze de basis voor groei.

Connector

Connector is het flexibele koppelplatform voor de flexbranche. De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Met een abonnement op de Connector worden jouw datastromen flexibel ingericht en is handmatig overtypen of het importeren van Excel lijsten niet meer nodig. Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct.

De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwarepakketten. Als frontoffice bijvoorbeeld een ATS (Applicant Tracking System) voor het recruitment proces en een workforce management oplossing voor planning en urenregistratie. Als basis een back-en midoffice om te verlonen en doorgaans ook een financieel systeem.

Ieder softwarepakket heeft echter zijn eigen indeling, waardoor de systemen meestal niet op elkaar aansluiten. Dan moeten gegevens van het ene naar het andere systeem handmatig worden overgetypt of met Excel worden overgezet. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is echter essentieel dat de data overal synchroon en correct blijft. Om dit op te lossen, laten bedrijven vaak een eigen koppeling bouwen. Met als gevolg een tijdrovende en dure oplossing en zodra er iets wijzigt in een van de pakketten, is de koppeling verouderd en moeten bedrijven opnieuw investeren in software ontwikkeling.

Met de Solid Online Connector integreer je al jouw systemen en zijn handmatige acties verleden tijd. Het koppelen van jouw Pivoton omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Overige services van Solid Online

  • Datamigratie – Data accuraat overzetten naar jouw nieuwe systeem
  • Uren Transformer – Urenbestanden snel importeren, ontrafelen en verwerken
  • Facturen Transformer – Facturen klantspecifiek aanpassen en versturen

Adresgegevens Solid Online

Mercuriusplein 11
2132HA Hoofddorp

Contactgegevens

023 303 3489
sales@solidonline.com

Meer weten over wat Solid voor jouw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op of neem een kijkje op de website www.solidonline.com

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur