Benieuwd waarom Actief Werkt! kiest voor Kentro Office van Pivoton?

Met Kentro Office heeft ook Actief Werkt! de meest innovatieve software in huis voor de intercedent: procesgestuurd, intuïtief, efficiënt, nauwkeurig en prettig om mee te werken. De optimale ondersteuning voor op de vestiging.

Implementatie uit het boekje

Een goede implementatie vergt strak projectmanagement en een goede samenwerking van beide kanten

Nikki Norbart, intercedente bij Actief Werkt! in Breda:

“Kentro Office is een mooie innovatie. Collega’s van verschillende vestigingen vroegen elke dag of Kentro Office niet eerder geïmplementeerd kon worden.” 

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Dat het overstappen op een nieuw systeem geen kwestie van plug and play is, spreekt voor zich. Een migratie is heel ingrijpend voor een klant. Het grijpt in op de core business van een uitzendbureau. Je moet een volledig nieuw systeem invoeren, terwijl de organisatie gewoon door moet blijven draaien. Commercie mag niet stagneren tenslotte.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Voordelen voor jouw uitzendorganisatie

  • Nauwelijks inwerktijd nodig: de intercedent kan vrijwel direct aan de slag.
  • De acceptatiegraad gaat omhoog: het gebruikersgemak bevordert de soepele implementatie. En minder administratieve ballast stimuleert gebruik.
  • De productiviteit gaat omhoog: de intercedent is sneller en effectiever, maakt minder fouten en kan zich volledig focussen op de kerntaken.
  • De productiviteit verbetert en de indirecte kosten gaan omlaag.
  • Het is leuk om mee te werken: het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke systeem maakt het werken prettiger en gemakkelijker.
Download onze white paper over de implementatie bij Actief Werkt!

Benieuwd wat Kentro Office voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via info@pivoton.nl of bel 0318 – 670 450

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer
usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur