Bel ons: 0318 670 450

Onze services zijn erop gericht om toegevoegde waarde te bieden aan uw uitzendproces. Hierbij stellen wij uw belang voorop, met als vertrekpunt de expertise en ervaring als marktleider in verloning- en facturatie software oplossingen en diensten voor de flexbranche.

Trainingen

Met onze praktische opleidingen voor FMS leert u optimaal gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden die FMS biedt.

Support

Ons Customer Services Team staat voor u klaar om uw uitzendproces te optimaliseren en uw vraagstukken over de producten en dienst van Pivoton te beantwoorden.

Implementatie

Samen met u implementeren wij onze producten in uw organisatie. Wij adviseren en ondersteunen u bij de optimale inrichting van uw processen.

Actueel & veilig

Via de Cloud zijn alle gegevens 24 x 7 te raadplegen in een beveiligde omgeving. U werkt met de actuele versies, wij verzorgen het IT beheer.

Consultancy & advies

Onze ervaren consultants zijn specialist bij vraagstukken over het uitzendproces en zorgen voor een optimale inrichting van uw processen en het trainen van uw medewerkers.

Interim professionals

Voor tijdelijke versterking of vervanging kunt u beroep doen op onze ervaren consultants.

Onderhoud van CAO’s

Onze specialisten zijn nauw betrokken bij de ABU en NBBU en altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Onze expertise, uw gemak.

Verloning en facturatie

Al 25 jaar staat Pivoton als de marktleider in verloning & facturatie software voor de flexbranche bekend als de stabiele kwalitatieve verloner in deze branche.