Pivoton en SubAdvies gaan strategische samenwerking aan

Ede, 2 september 2019. Pivoton en SubAdvies starten strategische samenwerking om klanten van Pivoton optimaal te laten profiteren van mogelijke financiële voordelen vanuit sociale zekerheid. Deze samenwerking past in de Best of Breed visie van Pivoton: Eén volledig geïntegreerd systeem en daarmee maximaal rendement en ontzorging voor onze klanten.

Elk jaar laten uitzendbureaus gezamenlijk miljoenen euro’s liggen die ze van de Overheid hadden kunnen terugkrijgen. Denk hierbij aan o.a. premieafdrachten, personeelssubsidies en bij- en omscholing van werknemers. Met de alsmaar toenemende margedruk in de uitzendbranche, zijn financiële voordelen uit sociale wetgeving en dus optimalisatie van werkgeverslasten, een welkome aanvulling die te vaak onbenut blijft.

Samenwerking

Als betrouwbare partner beschouwen wij het succes van onze klanten ook deels als ons succes. Om die reden is Pivoton een samenwerking aangegaan met SubAdvies. Met de combinatie van betrouwbare output vanuit de software van Pivoton en de kennis, expertise en tooling van SubAdvies, dragen we graag bij aan het optimaliseren van het bedrijfsresultaat.

Met de samenwerking stellen wij onze klanten in staat om met de betrouwbare output uit onze productsuite in combinatie met de tooling van SubAdvies verdere optimalisatie van het operationele resultaat te realiseren. Oftewel, slimme inzet van IT loont!

De manier van werken, het ontzorgen van de klant en zaken uit handen nemen, is voor SubAdvies en Pivoton identiek. Het koppelen, en op termijn integreren, van specifieke oplossingen zoals die van SubAdvies is in lijn met de Best of Breed positionering van Pivoton.

Voordelen voor onze klanten

Betrouwbare output (V&F) en het slim gebruiken van sturingsinformatie in het dashboard van SubAdvies geeft directe sturingsinformatie en -tooling om kostenbesparing te realiseren.
Ons doel: Onze klanten optimaal laten profiteren van financiële voordelen die voor het oprapen liggen.

Over SubAdvies
“SubAdvies is een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk en optimaliseren we de Sociale Zekerheid.

SubAdvies is een jong, dynamisch, specialistisch bedrijf maar vooral vol passie als het gaat om de Sociale Zekerheid en om deze te optimaliseren voor haar relaties. Slimme, praktische en inzichtelijke IT-oplossingen om effectief onze aandachtsgebieden op te pakken en hierdoor het onderste uit de kan halen.

Meer weten over SubAdvies? Neem eens een kijkje op hun website https://www.subadvies.nl/

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie.

Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.