Raaak Personeel kiest voor Pivoton

Lokale werkexpert Raaak Personeel kiest Pivoton als IT Business Partner om de korte en lange termijndoelstellingen te kunnen realiseren. De kennis en ervaring van Pivoton van de flexmarkt en de hoge mate van automatisering van alle relevante wet- en regelgeving op een uiterst toegankelijke manier, gaven de uiteindelijke doorslag.

Samenwerking

Raaak Personeel is een groeiende uitzendonderneming. Het huidige softwarepakket voldeed niet meer aan de wensen van de huidige tijd en remde de groei. Raaak Personeel zocht nadrukkelijk naar een partij die hen ontzorgt en ondersteunt, vandaag en in de toekomst. Het vertrouwen in Pivoton was er vanaf het eerste gesprek en al snel werd duidelijk dat Pivoton de gewenste partner is.

Met de samenwerking gaat Raaak Personeel profiteren van de IT-oplossingen en diensten van Pivoton waarbij betrouwbaarheid, schaalbaarheid en procesondersteuning centraal staan. Hierdoor kan Raaak Personeel focus houden op groei en vergroting van haar kwaliteit van dienstverlening. Bovendien realiseert Raaak Personeel hiermee significante productiviteitswinst en een verlaging van operationele kosten, ook bij verdere groei.

Mark van Oosterhout, Directeur/ eigenaar Raaak Personeel:

“Pivoton stak er vanaf het eerste gesprek met kop en schouders bovenuit. Persoonlijk, eerlijk en what you see is what you get. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken. Een perfecte match, want zo werken wij ook met onze klanten. Eerlijk zakendoen zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat”.

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

“Raaak Personeel is niet voor niets zo succesvol; een duidelijke visie, to the point en enorme drive. Dat wij nu met de inzet van Kentro Office en Kentro Konnekt kunnen bijdragen aan de verdere groei van Raaak Personeel is zeker: geen controles meer achteraf, altijd compliant, verhoging van productiviteit en mede daardoor verlaging van operationele kosten. De manier van samenwerken, nu al, maakt dat ik uitkijk naar de komende jaren; een uitstekende match!”.

Melanie Havelaar, District Manager Raaak Personeel:

“We hebben een uitgebreide marktconsultatie gedaan. De conclusie was simpel: met de software van Pivoton hebben wij de beste IT-oplossing in huis om onze groeiambities op de korte en lange termijn te verwezenlijken”.

Implementatie

Raaak Personeel gaat profiteren van zowel Kentro Office als Kentro Konnekt in combinatie met de geïntegreerde support en is daardoor maximaal ontzorgd. De implementatie gaat binnenkort van start, zodat Raaak Personeel per 1-1-2021 over is op de systemen van Pivoton. Mark voegt daaraan toe: “Pivoton is heel betrokken en kent de branche en uitdagingen als geen ander. Daardoor schetsten ze direct een duidelijk IT-landschap, precies zoals we het wilden. De communicatie is zeer prettig, alle vertrouwen in een goede implementatie”.

Over Raaak Personeel
Raaak Personeel is de lokale werkexpert op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Raaak staat voor eerlijk, eigenzinnig en dichtbij. Dichtbij kandidaten en klanten. Met 10 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht een groeiend uitzendbureau met landelijk ambities om in 2030 exact 30 vestigingen te hebben. Op de korte termijn ligt de focus op de organisatiestructuur, groei van ondersteunende afdelingen en het verder opleiden van hun eigen medewerkers. Met als uiteindelijk resultaat het handhaven van de kwaliteit voor de lange termijn en realiseren van duurzame groei.

Meer weten over Raaak Personeel? Neem eens een kijkje op hun website

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.