Podium24 en Pivoton gaan samenwerken

Ede, 23 augustus 2019. Podium24 verkiest Pivoton als dé IT Business Partner voor het automatiseren & optimaliseren van hun primair proces. Woensdag 21 augustus is de handtekening gezet onder een 3-jarig contract. Vanwege haar expertise op het gebied van IT-oplossingen en branche gerelateerde wet- en regelgeving is gekozen voor de strategische samenwerking met Pivoton.

Samenwerking

Met deze samenwerking zet Podium24 een volgende stap in het optimaal bij elkaar brengen van mens en werk tussen bedrijfsleven, gemeentelijke partijen en werkzoekenden.

Hierbij vertrouwt Podium24 op de kracht, ondersteuning en betrouwbaarheid van Pivoton. De komende maanden wordt er gewerkt aan de implementatie van de software oplossingen van Pivoton met als doel verdere professionalisering, compliancy en productiviteitsverbetering. De samenwerking behelst onder andere de inzet van de loonengine van Pivoton, Kentro Office als frontoffice applicatie en Kentro Konnekt als portaal voor naadloze integratie met de website en backoffice-systeem. Daarnaast verzorgt Pivoton middels Business Proces Outsourcing (BPO) de support voor Podium24.

Jenny Dizij – van Leeuwen, Directeur Poudium24:

“Jenny Dizij – van Leeuwen, Directeur Poudium24: “Onze corebusiness is om mens en werk op een kwalitatieve en betrouwbare wijze bij elkaar te brengen. Dit vraagt om een volledig geïntegreerd, eenvoudig in gebruik en proces gestuurd systeem. Vanaf de eerste gesprekken zijn wij ervan overtuigd dit gevonden te hebben in onze nieuwe partner Pivoton. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

“Het perspectief dat Pivoton met haar producten en diensten ook vanuit een maatschappelijk oogpunt bijdraagt aan deze opdracht, sluit aan bij de MVO doelstellingen van Pivoton. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en bevestigt ons dat de gekozen koers de juiste is. Bovendien kunnen wij met deze partnership ook in deze markt onze kwaliteiten verder blijven inzetten en kijken we dus uit naar andere mogelijke samenwerkingen binnen dit domein.”

Over Podium24
Podium24 is dé dienstverlener in arbeidsmarktprojecten, re-integratie, detacheren en uitzenden voor de regio Maastricht-Heuvelland. Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Podium24 is de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij leveren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze projecten bouwen we in toenemende mate aan verschillende publiek-private samenwerkingen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving. Meer weten over Podium24? Neem eens een kijkje op hun website https://www.podium24.nl/home

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.