Samenwerking APS met Pivoton wederom verlengd

Succesvol uitzenden is relaties opbouwen met betrouwbare software als basis

APS vertrouwt al ruim 25 jaar volledig op Pivoton. Met Kentro als basis en de hoge kwaliteit van diensten kan APS zich volledig blijven richten op het persoonlijke contact richting opdrachtgevers en kandidaten. Daarom heeft APS het contract met Pivoton voor 5 jaar verlengd.

Samenwerking APS & Pivoton

APS Personeelservices is een mkb-uitzendbureau dat uitblinkt in de eigen regio. Persoonlijk contact met klant en kandidaat staat bij het familiebedrijf voorop, maar zij weten als geen ander dat de basis – hun bedrijfsprocessen – op orde moet zijn. Daarvoor is het kunnen werken met goede software cruciaal. APS Personeelservices werkt al jaren met software van Pivoton, dat specifiek voor de flexbranche is ontwikkeld.

Catrien Coolen
Catrien Coolen

Catrien Coolen, Commercieel Directeur APS Personeelservices

We hebben met de komst van Kentro Office wederom een slag gemaakt. Onze consulenten hebben hierdoor inzicht in data die direct beschikbaar is om sneller een match te maken en de klant goed te informeren. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en zo ingericht dat het precies doet wat het moet doen. Voorheen moesten de consulenten van alles invoeren, wat met de complexe wet- en regelgeving al gauw tot fouten leidt. Nu is dat eenvoudiger, waarmee ook de foutmarge aanzienlijk lager is
Catrien Coolen
Catrien Coolen

Toegevoegde waarde software

Kentro levert niet alleen efficiencyvoordelen (tijdwinst) op, het is ook flexibel in te richten en het werkt altijd conform de actuele wet- en regelgeving. En de regelgeving rondom uitzenden wordt steeds complexer, dan is het wel prettig als een ervaren partij meekijkt en adviseert. Het resultaat: waar je ook inlogt, het is prettig werken, meer tijd voor contact met klant en kandidaat, én minder fouten.

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton: “Wij hebben veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de productiviteit en betrouwbaarheid van de software. Kentro is heel procesgestuurd en zo ontworpen dat de inwerktijd en foutkans laag is.”

Marcel Coolen
Marcel Coolen

Marcel Coolen, Algemeen Directeur APS

Pivoton is vanaf het begin al bij ons betrokken. Zij kennen de branche, snappen hoe wij werken. De lijnen zijn kort en als wij iets terugkoppelen staan zij direct klaar om aanpassingen door te voeren. En we hebben de zekerheid dat aan de achterkant alles klopt. Bij een goed persoonlijk contact hoort ook dat de verloning foutloos is en dat je altijd op tijd betaalt. Bij ons is nog nooit een verloning niet doorgegaan. Catrien en ik vertrouwen 100% op Pivoton en zijn blij met de verlenging van onze langdurige samenwerking
Marcel Coolen
Marcel Coolen
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

APS moet erop kunnen vertrouwen dat alles klopt, van verloning tot en met facturatie. Pivoton levert niet alleen software aan grote uitzenders, ook de kleinere uitzendbureaus zijn belangrijk voor ons. Daarbij is persoonlijk contact cruciaal. We zijn altijd in gesprek met onze klanten, willen weten waar zij mee geholpen zijn, wat hun wensen zijn. Catrien en Marcel zijn echte ondernemers, die kennen de markt echt goed – hebben aan een half woord genoeg. En zij leveren ons dus ook feedback, waarmee wij onze software nog verder kunnen verbeteren. Ik kan niet anders dan bevestigen hoe waardevol deze partnership met APS is en een beloning voor ons dat de samenwerking wederom langdurig is verlengd

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over APS Personeelservices

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt en detacheert, ook voor payrolling en werving en selectie kunt u bij ze terecht. Als regionaal en allround personeelsbureau bemiddelen zij personeel op diverse niveaus in veel verschillende vakgebieden. Bewust richt APS zich niet op één branche; hun specialisme is kwaliteit. Door persoonlijk contact met zowel kandidaten als opdrachtgevers garanderen ze die kwaliteit, al jaren. APS is een gecertificeerd bureau en lid van de ABU.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur