Sales Engineer gezocht

Bouw jij als Sales Engineer mee aan onze verdere groei? Als jij het leuk vindt om in gesprek te gaan met toekomstige klanten om onze producten te verkopen, dan zoeken wij jou.

Bouw jij als Sales Engineer mee aan onze verdere groei? Als jij het leuk vindt om in gesprek te gaan met toekomstige klanten om onze producten te verkopen, dan zoeken wij jou. Ken jij alle ins en outs van de flexmarkt en ken jij als geen ander de uitdagingen van flexbedrijven, dan hebben we een perfecte match!

Wat ga je doen?

Als sales engineer ben je onderdeel van ons salesteam. In deze afwisselende en dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe afspraken, het voeren van verkoopgesprekken en maak je potentiële klanten enthousiast voor de producten en dienstverlening van Pivoton. Met jouw commerciële vaardigheden breng je behoeften in kaart en vertaal je deze naar concrete oplossingen inclusief een financieel voorstel.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na een kop koffie start je de dag met het versturen van een offerte. Aansluitend heb je een sales overleg met het salesteam waarin je de lopende prospecttrajecten bespreekt. Einde ochtend heb je vervolgens een aantal belafspraken met potentiële klanten. Tijdens de lunch zit je al in de auto richting een nieuwe klant waar je officieel het contract gaat tekenen. Onderweg terug stop je nog even bij een klant die net geïmplementeerd is. Aan het einde van de dag werk je tot slot nog even je mail bij en sluit je de dag af met veel energie en tevredenheid.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde relevante Hbo-opleiding;
 • Kennis van de Flexmarkt (uitzendbranche) en/of IT producten is een pré;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van sales engineer;
 • Kennis van of affiniteit met IT producten.

En als persoon:

 • Neem je verantwoordelijkheid en initiatief;
 • Ben je communicatief sterk en overtuigend;
 • Heb je de absolute drive om successen te behalen;
 • Ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving in een dynamische branche
 • Een informele cultuur met veel vrijheid in je werk
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere groei
 • Marktconform salaris tussen de €3.000,- en de €4.500,- euro bruto per maand
 • Uitstekende aanvullende variabele bonuscomponent op basis van gerealiseerd succes
 • Fulltime dienstverband met na een jaar vaste aanstelling
 • Goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit
 • Secundaire voorwaarden zoals mobiel, laptop en auto van de zaak

Wie zijn wij?

Pivoton is dé IT-partner voor de flexmarkt. Wij bieden de beste proces-ondersteunende software voor de dagelijkse administratieve en commerciële processen en verzorgen de complete backofficeverwerking. Ontzorgen en partnership is waar wij voor staan. Ons kantoor is gevestigd in Ede.

Pivoton is onderdeel van zvoove. De zvoove Group is de marktleider van SaaS-oplossingen voor tijdelijk personeel en facility management in Europa en heeft in totaal meer dan 350 werknemers in dienst op 8 locaties in Europa.

Interesse?

Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Pivoton, dan zien we je sollicitatie en je CV graag tegemoet. Stuur je reactie naar Jolanda Groeneveld (HR-functionaris). Haar e-mailadres is: J.Groeneveld@ctb.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, bel of mail dan naar Paul van den Bosch (CEO). T 06-10705259 E p.vandenbosch@pivoton.nl

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur