Referenties

Dit vinden anderen van Pivoton

10.0
33 beoordelingen
Marcel Coolen

Marcel Coolen

Marcel Coolen, Algemeen Directeur APS
"Pivoton is vanaf het begin al bij ons betrokken. Zij kennen de branche, snappen hoe wij werken. De lijnen zijn kort en als wij iets terugkoppelen staan zij direct klaar om aanpassingen door te voeren. En we hebben de zekerheid dat aan de achterkant alles klopt. Bij een goed persoonlijk contact hoort ook dat de verloning foutloos is en dat je altijd op tijd betaalt. Bij ons is nog nooit een verloning niet doorgegaan. Catrien en ik vertrouwen 100% op Pivoton en zijn blij met de verlenging van onze langdurige samenwerking "
Catrien Coolen

Catrien Coolen

Catrien Coolen, Commercieel Directeur APS Personeelservices
"We hebben met de komst van Kentro Office wederom een slag gemaakt. Onze consulenten hebben hierdoor inzicht in data die direct beschikbaar is om sneller een match te maken en de klant goed te informeren. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en zo ingericht dat het precies doet wat het moet doen. Voorheen moesten de consulenten van alles invoeren, wat met de complexe wet- en regelgeving al gauw tot fouten leidt. Nu is dat eenvoudiger, waarmee ook de foutmarge aanzienlijk lager is"
Danny van der Wal

Danny van der Wal

Danny van der Wal, Operationeel Directeur C&K Bouw
"De implementatie verliep op rolletjes. De collega’s van Pivoton namen ons volledig mee in het proces en we kregen alle ondersteuning waar nodig. Fijn om met deze experts samen zo’n project te realiseren die zoveel impact heeft op ons bedrijf. Met Kentro live kunnen wij de focus houden op al onze medewerkers op de bouwplaats, het werven van nieuwe medewerkers en het aannemen van nog meer opdrachten"
Laurien Poleij

Laurien Poleij

Laurien Poleij, Directeur EURflex
"De goede referenties van een aantal collega’s in de flexbranche zijn door Pivoton vanaf het eerste contact bevestigd. Iedereen is zeer prettig in de omgang, ze adviseren waar nodig en ik ben zeer te spreken over Kentro Office. Het is echt makkelijk en eenvoudig om mee te werken en voldoet aan alle voorwaarden die we hebben gesteld. Ik kan niet wachten tot de livegang. "
Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."
Roland van Pelt

Roland van Pelt

Roland van Pelt, Algemeen Directeur Flexxgroup
"Ik ben zeer content hoe de implementatie is verlopen. Als ik kijk naar hoe voortvarend de projectteams van Pivoton en Flexxgroup van slag zijn gegaan en alles binnen de tijd is gerealiseerd, kan ik alleen maar tevreden zijn. Makkelijk, toegankelijk, direct schakelen en gewoon doen. Daar hou ik van. En horen hoe blij de collega’s zijn met Kentro en de keuze voor de overstap, bevestigt mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. "
Cindy Weyen

Cindy Weyen

Cindy Weyen, Manager Operatie bij Podium24
"Binnen Podium24 waren we op zoek naar een partner die detacheren en maandverloning in combinatie met verloning op basis van gewerkte uren en loonkostensubsidie goed krijgt ingeregeld. Met Pivoton hebben wij de partner gevonden die dit voor ons mogelijk maakt."
Jenny Dizij – van Leeuwen

Jenny Dizij – van Leeuwen

Jenny Dizij – van Leeuwen, Adviseur Strategie en Innovatie bij Podium24
"Ons streven is altijd het verder automatiseren & optimaliseren van ons primair proces om daarmee volgende stappen te kunnen zetten in het optimaal bij elkaar brengen van mens en werk. En daarmee de perfecte match te creëren tussen bedrijfsleven, gemeentelijke partijen en werkzoekenden. Door de overgang naar een nieuw systeem hebben we onze processen verscherpt en verbeterd en met Kentro zetten we samen de volgende stap."
Misaël van Leeuwen

Misaël van Leeuwen

Directeur / Eigenaar De Flexwinkel
"Door de gebruiksvriendelijkheid, het procesgestuurde werken en de verregaande digitalisering van Kentro kunnen onze medewerkers zich volledig focussen op onze kandidaten en klanten en ze nog meer aandacht geven. Precies zoals we het voor ogen hadden toen we kozen voor Pivoton en Kentro."
Cevat Kilinç

Cevat Kilinç

Algemeen directeur C&K Bouw
"Om deze versnelde groei te realiseren, zochten wij een betrouwbare partner op het gebied van Wet- en Regelgeving en compliancy die ons gehele IT landschap kan automatiseren en optimaliseren. Het vertrouwen met Pivoton was er vanaf het eerste gesprek. Ik ben dan ook blij dat de implementatie direct van start gaat zodat we zo snel mogelijk kunnen profiteren"
Anoek van Leijsen

Anoek van Leijsen

ICT Manager Actief Nederland
"Pivoton geeft ons rust en stabiliteit in de mid- en backoffice. Die staan als een huis. Door het open karakter van de systemen van Pivoton kunnen we goed koppelen met andere strategische partners, waardoor we gestroomlijnde en efficiënte processen creëren. Zo kunnen we veel tijd steken in datgene dat zo belangrijk is en onderdeel is van onze strategie: persoonlijke aandacht voor onze flexkrachten en klanten."
Henkjan Geerlings

Henkjan Geerlings

Algemeen directeur Pro Industry
"Wij kiezen voor Pivoton omdat wij hiermee onze groeiambities het best kunnen realiseren en wij een partner willen die verder gaat dan iedere andere partij. Procesoptimalisatie, verlaging van fouten door vergaande automatisering, compliancy en uiteindelijk ook kostenbesparing a.g.v. productiviteitsverbetering."
Jenny Dizij – van Leeuwen

Jenny Dizij – van Leeuwen

Jenny Dizij – van Leeuwen, Podium24
"Onze corebusiness is om mens en werk op een kwalitatieve en betrouwbare wijze bij elkaar te brengen. Dit vraagt om een compliant, wendbaar en proces ondersteunend systeem dat bovendien eenvoudig is in het gebruik. Vanaf de eerste gesprekken zijn wij ervan overtuigd dit gevonden te hebben in onze nieuwe partner Pivoton. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking."
Misaël van Leeuwen

Misaël van Leeuwen

Directeur / Eigenaar, De Flexwinkel
"Door middel van digitalisering willen we meer tijd creëren voor zowel flexkrachten als klanten"
Michael Nijdam

Michael Nijdam

C.F.O. ARTO RECRUITMENT
"Wij zijn al 25 jaar business partner. Al die jaren vertrouwen wij 100% op de foutloze verwerking van Pivoton. Want die zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Met Kentro Office zetten we onze digitale vernieuwing voort waardoor we onze werkprocessen kunnen blijven optimaliseren. Kentro Office gaat zeker bijdragen aan onze doelstellingen voor 2021 en verder."
Hans Damhuis

Hans Damhuis

CFO Actief Nederland
"Het vertrouwen in Pivoton is groot. Niet voor niets maken we al 20 jaar gebruik van de producten en diensten van Pivoton. Met het openbreken en verlengen van het contract geven we blijk van waardering naar Pivoton en bevestigen we het vertrouwen in een duurzame, gezamenlijke succesvolle toekomst."
Marion de Vreede

Marion de Vreede

Directeur, InterUM
"Wij helpen (internationaal) academisch talent aan een mooie werkplek binnen Universiteit Maastricht. Dat vraagt om focus, optimale dienstverlening en oprechte betrokkenheid. Dit verwachten wij ook van onze software leverancier. We vertrouwen al 23 jaar op de dienstverlening van Pivoton en met de implementatie van Kentro stelden we onze medewerkers nog meer in staat om de talenten van nu en in de toekomst de juiste werkervaring te bieden bij Universiteit Maastricht."
Martijn Poppinga

Martijn Poppinga

Owner, Select
"Efficiency en Select toekomstproof maken zijn belangrijke pijlers om verdere groei te kunnen realiseren."
Romy Frijters

Romy Frijters

Staffing Consultant, InterUM
"De inrichting van Kentro Office zorgt er voor dat je makkelijk het overzicht behoudt, wat cruciaal is voor onze dienstverlening. Wanneer onverhoopt toch iets gebeurt in het systeem, verloopt het contact met de klantenservice loopt altijd erg soepel. Zo worden vragen snel beantwoord en problemen spoedig opgelost."
Melanie Havelaar

Melanie Havelaar

District Manager, Raaak Personeel
"We hebben een uitgebreide marktconsultatie gedaan. De conclusie was simpel: met de software van Pivoton hebben wij de beste IT-oplossing in huis om onze groeiambities op de korte en lange termijn te verwezenlijken."
Catrien Coolen

Catrien Coolen

Commercieel Directeur, APS Personeelservices
"De implementatie van Kentro Office en Konnekt vereist een gedegen project-aanpak, waarin samenwerking en wederzijds vertrouwen cruciaal zijn. Gezien onze ervaring met Pivoton hebben wij er het volste vertrouwen in deze implementatie zorgvuldig en succesvol af te ronden."
Rachelle Linssen

Rachelle Linssen

Staffing Consultant, InterUM
"De dienstverlening van Pivoton draagt eraan bij dat wij bij InterUM efficiënter ons werk kunnen doen, door bijvoorbeeld een product als Kentro Office, maar ook door samen na te denken over hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de diensten die Pivoton biedt en te luisteren naar onze behoeftes als gebruikers en als bedrijf."
Rogier van Hamburg

Rogier van Hamburg

Chief Digital & Innovation Officer, Olympia
"Wij zijn op zoek naar tijdbesparing op administratieve verwerkingen. Al die tijd willen we liever steken in gesprekken van betekenis met onze kandidaten, flexkrachten en klanten. Met Kentro Office zetten we hier een mooie volgende stap mee."
Marc Sitskoorn

Marc Sitskoorn

Algemeen Directeur, MultiFlexx
"Al 11 jaar vertrouwen wij op de software en dienstverlening van Pivoton. Wij van MutliFlexx streven continu naar het verbeteren van onze productiviteit met behoud en optimalisatie van kwaliteit die onze klanten van ons mogen verwachten. Met de software en dienstverlening van Pivoton zijn wij ervan overtuigd dat wij onze doelstellingen kunnen blijven realiseren. Het is voor ons, en voor onze klanten, een mooie next step."
Hans Damhuis

Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!
"Wij waarderen het jarenlange partnership met Pivoton. Door de korte lijnen weten we elkaar goed te vinden. "
Peter van der Helm

Peter van der Helm

Operationeel Directeur Pro Industry
"Betrouwbaarheid en tegelijkertijd flexibiliteit zijn voor ons belangrijk zodat we ons maximaal kunnen focussen op commercie. Met Pivoton als partner zijn we hier toe in staat, en dat blijkt uit ons succes."
Leroy Koch

Leroy Koch

Staffing Consultant InterUM
"De systemen van Pivoton, FMS en Kentro, dragen bij aan een soepele werkstroom voor de administratie binnen ons kantoor. Daarnaast helpt het dat er continu verbeteringen worden doorgevoerd, waarbij ook actief rekening wordt gehouden met zaken die wij aandragen. De werknemers van Pivoton zorgen er tevens voor dat er bij vragen toch snel doorgewerkt kan worden, door actief met me mee te denken."
Mark van Oosterhout

Mark van Oosterhout

Directeur/ eigenaar, Raaak Personeel
"Pivoton stak er vanaf het eerste gesprek met kop en schouders bovenuit. Persoonlijk, eerlijk en what you see is what you get. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken. Een perfecte match, want zo werken wij ook met onze klanten. Eerlijk zakendoen zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat."
Marion Schoonhoven

Marion Schoonhoven

Senior HR / Peoplemanager ARTO
"Pivoton is meer dan software alleen. Ze adviseren en ondersteunen ons en denken mee in wat wij nodig hebben. Het contact met de consultants en Customer Support is zeer prettig en worden altijd snel en goed geholpen."
Marcel Coolen

Marcel Coolen

Algemeen Directeur, APS Personeelservices
"Wij streven naar maximale kwaliteit en persoonlijke aandacht, dat is ons specialisme. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met Pivoton hebben we de partner in huis die het maximale voor ons mogelijk maakt zonder enig verlies van onze kwaliteit."
Bo Habets

Bo Habets

Manager Kwaliteit & Support, Olympia
"Door open te staan voor elkaars ideeën wordt Kentro continu verbeterd. Voor mij is dit de kern van ons partnership. Eén van de kernwaarden bij Olympia is Ondernemen doen we samen, zo voelt de dagelijkse samenwerking tussen Olympia en Pivoton ook echt."
Michael Nijdam

Michael Nijdam

C.F.O. van ARTO RECRUITMENT
"“Wij staan voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”."
Hans Damhuis

Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!
"De software van Pivoton biedt ons stabiliteit en met Kentro Office zetten we een belangrijke innovatieve stap voorwaarts. Dit is voor ons van groot belang. Hiernaast geloven wij in een langdurige samenwerking en partnership met Pivoton. We hebben goed en persoonlijk contact en de lijnen zijn kort, precies zoals wij graag samenwerken. "

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche
Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Nieuws

jun 13, 2023

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur