RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Amersfoort, 13 juni 2023 — RecruitNow, de online recruitment specialist voor uitzend-, werving- en selectiebureaus en detacheringsbureaus, is toegetreden tot de zvoove Group. Met de overeenkomst beoogt RecruitNow zijn huidige toppositie op de Nederlandse ATS-markt (Applicant Tracking System) te versterken en uit te breiden. ATS-oplossingen spelen een cruciale rol voor flexbedrijven bij het beheren en automatiseren van het volledige wervingsproces. RecruitNow heeft zijn leiderschap mede te danken aan het breed verbreid gebruik van zijn ATS- toepassing Cockpit door flexbedrijven in Nederland. zvoove is marktleider in Europa in software oplossingen voor flexbedrijven.

‘Onze sterke onafhankelijke positie op de ATS-markt is een strategische keuze die wij ook binnen zvoove met kracht zullen voortzetten,’ zegt RecruitNow CEO en oprichter Andre Polderman. ‘De toegevoegde waarde van deze belangrijke stap zit ‘m juist onder andere in schaalvergroting. Wij verwachten ook innovatieve synergieën tussen de bedrijven van de zvoove Group. Daarin kan RecruitNow een belangrijke rol spelen.’

Volgens marktdeskundigen staan zakelijke dienstverleners zoals flexbedrijven voor grote uitdagingen om met de snelle groei van digitalisering bij te benen. ‘Een meerderheid is matig gedigitaliseerd,’ zegt Paul Wilkens, CCO van RecruitNow. ‘Wij komen uit de online wereld. En met onze non-stop recruitment innovatie lopen we hierin voorop. We hebben ook bewezen dat onze klanten sneller groeien door onze kwalitatieve en innovatieve software.’

‘Met de toetreding van RecruitNow versterkt zvoove Group zijn Europese marktleiderschap.’ zegt Oliver Muhr, CEO van zvoove. ‘Dit past in onze groeistrategie die tot doel heeft de beste kennis en technologieën binnen onze groep te bundelen. We zijn verheugd over de te verwachten synergie- effecten en de uitwisselingen tussen onze nieuwe collega’s.’

Over RecruitNow

RecruitNow is gevestigd in Amersfoort en is de leverancier van de tot Nummer 1 uitgeroepen ATS- oplossing Cockpit. RecruitNow richt zich op het optimaliseren van het recruitmentproces en zorgt voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Klanten wenden zich tot RecruitNow voor betrouwbare oplossingen waarmee zij complexe processen kunnen vereenvoudigen. Bij RecruitNow werken 60 mensen die ruim 150 klanten bedienen.

Over zvoove

zvoove Group is marktleider in het verzorgen van SaaS oplossingen voor flexbedrijven en schoonmaakbedrijven in Europa. In het dynamische werkveld van service providers verbetert zvoove hun bedrijfsmatig functioneren door gedigitaliseerde end-to-end oplossingen te bieden. Ook biedt zvoove meer baan – en loopbaanmogelijkheden voor hun werknemers alsmede een betrouwbaar personeelsbestand. Meer dan 4.500 klanten en 55.000 eindgebruikers vertrouwen op zvoove. Zij gebruiken de oplossingen van zvoove om 1 miljoen sollicitaties, een arbeidsbestand van 700.000 werknemers en een jaarlijkse loonstroom van 12 miljard euro te managen. Bij zvoove werken 400 mensen op 13 locaties in Europa.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur