Raaak Personeel kiest voor Pivoton

Profiteren van IT-oplossingen en diensten waarbij betrouwbaarheid, schaalbaarheid en procesondersteuning centraal staan.

Lokale werkexpert Raaak Personeel kiest Pivoton als IT Business Partner om de korte en lange termijndoelstellingen te kunnen realiseren. De kennis en ervaring van Pivoton van de flexmarkt en de hoge mate van automatisering van alle relevante wet- en regelgeving op een uiterst toegankelijke manier, gaven de uiteindelijke doorslag.

Samenwerking

Raaak Personeel is een groeiende uitzendonderneming. Het huidige softwarepakket voldeed niet meer aan de wensen van de huidige tijd en remde de groei. Raaak Personeel zocht nadrukkelijk naar een partij die hen ontzorgt en ondersteunt, vandaag en in de toekomst. Het vertrouwen in Pivoton was er vanaf het eerste gesprek en al snel werd duidelijk dat Pivoton de gewenste partner is.

Met de samenwerking gaat Raaak Personeel profiteren van de IT-oplossingen en diensten van Pivoton waarbij betrouwbaarheid, schaalbaarheid en procesondersteuning centraal staan. Hierdoor kan Raaak Personeel focus houden op groei en vergroting van haar kwaliteit van dienstverlening. Bovendien realiseert Raaak Personeel hiermee significante productiviteitswinst en een verlaging van operationele kosten, ook bij verdere groei.

Mark van Oosterhout
Mark van Oosterhout

Directeur/ eigenaar, Raaak Personeel

Pivoton stak er vanaf het eerste gesprek met kop en schouders bovenuit. Persoonlijk, eerlijk en what you see is what you get. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken. Een perfecte match, want zo werken wij ook met onze klanten. Eerlijk zakendoen zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat.
Mark van Oosterhout
Mark van Oosterhout
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

Raaak Personeel is niet voor niets zo succesvol; een duidelijke visie, to the point en enorme drive. Dat wij nu met de inzet van Kentro Office en Kentro Konnekt kunnen bijdragen aan de verdere groei van Raaak Personeel is zeker: geen controles meer achteraf, altijd compliant, verhoging van productiviteit en mede daardoor verlaging van operationele kosten. De manier van samenwerken, nu al, maakt dat ik uitkijk naar de komende jaren; een uitstekende match!.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch
Melanie Havelaar
Melanie Havelaar

District Manager, Raaak Personeel

We hebben een uitgebreide marktconsultatie gedaan. De conclusie was simpel: met de software van Pivoton hebben wij de beste IT-oplossing in huis om onze groeiambities op de korte en lange termijn te verwezenlijken.
Melanie Havelaar
Melanie Havelaar

Implementatie

Raaak Personeel gaat profiteren van zowel Kentro Office als Kentro Konnekt in combinatie met de geïntegreerde support en is daardoor maximaal ontzorgd. De implementatie gaat binnenkort van start, zodat Raaak Personeel per 1-1-2021 over is op de systemen van Pivoton. Mark voegt daaraan toe: “Pivoton is heel betrokken en kent de branche en uitdagingen als geen ander. Daardoor schetsten ze direct een duidelijk IT-landschap, precies zoals we het wilden. De communicatie is zeer prettig, alle vertrouwen in een goede implementatie”.

Over Raaak Personeel

Raaak Personeel is de lokale werkexpert op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Raaak staat voor eerlijk, eigenzinnig en dichtbij. Dichtbij kandidaten en klanten. Met 10 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht een groeiend uitzendbureau met landelijk ambities om in 2030 exact 30 vestigingen te hebben. Op de korte termijn ligt de focus op de organisatiestructuur, groei van ondersteunende afdelingen en het verder opleiden van hun eigen medewerkers. Met als uiteindelijk resultaat het handhaven van de kwaliteit voor de lange termijn en realiseren van duurzame groei.

Meer weten over Raaak Personeel? Neem eens een kijkje op hun website

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur