Extra budget voor sales, marketing en productontwikkeling gaat groei versnellen

Outsystems, marktleider in application platform as a service (aPaaS) ontvangt een miljoenen investering waarmee groei versneld gaat worden. OutSystems Platform is het snelste en het meest complete platform voor het ontwikkelen, uitleveren, aanpassen en beheren van maatwerk enterprise-applicaties voor mobiel en web en is zodanig ontworpen en ontwikkeld dat het bedrijven helpt de digitale transformatie te realiseren.

Partners van North Bridge Mike Pehl en Jim Moran krijgen een zetel in de Board of Directors van Outsystems.
Moran geeft aan: “Twee belangrijke factoren spraken ons aan in OutSystems. Op de eerste plaats hebben ze heel veel klanten die hoog opgeven van OutSystems. De technologie voegt volgens hen daadwerkelijk waarde toe en levert een direct concurrentievoordeel op voor de business. Op de tweede plaats zijn ze marktleider op het gebied van application platform as a service (aPaaS), een markt waarvan wij verwachten dat die snel gaat groeien als gevolg van de grote vraag naar applicaties en de relatieve schaarste aan goede ontwikkelaars.”

“OutSystems is de tool die organisaties nodig hebben om digitale innovatie te realiseren. Onze klanten in tal van sectoren zetten hun concurrenten op forse achterstand dankzij de snelle digitalisering van het klantproces en de dagelijkse werkprocessen,” zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “We stellen business en IT-teams in staat om sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren mooie, krachtige applicaties te maken, zowel voor het web als mobiel.”

Kentro onderdeel van Outsystems platform

Het Outsystems platform maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie frontoffice software Kentro van Pivoton.

Lees hier het hele persbericht.

Voor meer informatie over OutSystems, bezoek www.outsystems.com