Pro Industry en Pivoton bouwen samen aan een succesvolle toekomst

Pro Industry verlengt contract met Pivoton omdat zij hiermee hun groeiambities het best kunnen realiseren en zij een partner willen die verder gaat dan iedere andere partij

Om de enorme groei die Pro Industry de afgelopen jaren heeft doorgemaakt door te kunnen zetten, heeft Pro Industry ook voor de komende jaren voor Pivoton gekozen. Met de wens om grote vervolgstappen te zetten in het verder optimaliseren van processen en het maximaal benutten van IT, hebben Pro Industry en Pivoton met deze contractverlenging het fundament gelegd voor verdere groei van Pro Industry.

De enorme groei, gemiddeld ruim 40% in de afgelopen jaren, is mede te danken aan een sterke herkenbaarheid en duidelijke positionering waarmee Pro Industry eind 2019 door Indeed is benoemd tot meeste populaire werkgever in de procesindustrie van Nederland. Met een stip notering op plaats 41 in de Flexmarkt omzetranglijst en verdere groei de komende jaren, zal een veel hogere positie een kwestie van tijd zijn.

Maar ook de software en diensten van Pivoton hebben deze groei ondersteund en aangejaagd. Door de hoge mate van ontzorging en de uiterst betrouwbare kwaliteit van verlonen en factureren, kon Pro Industry zich volledig focussen op de verdere groei van het bedrijf.

V.l.n.r.: Paul van den Bosch, Henkjan Geerlings en Peter van der Helm

Peter van der Helm
Peter van der Helm

Operationeel Directeur Pro Industry

Betrouwbaarheid en tegelijkertijd flexibiliteit zijn voor ons belangrijk zodat we ons maximaal kunnen focussen op commercie. Met Pivoton als partner zijn we hier toe in staat, en dat blijkt uit ons succes.
Peter van der Helm
Peter van der Helm
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton:

Deze contractverlening bevestigt de kracht van onze kwaliteit en propositie. Met de inzet van Kentro in combinatie met onze dienstverlening bieden we optimale procesondersteuning, gebruikersgemak en altijd betrouwbare verloning en facturatie.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over Pro Industry:

Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland. Met ruim 19 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 20 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België.

Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkennen wij als geen andere het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de NBBU en SNA gecertificeerd. Tevens zijn wij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van onze uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgen wij nauwgezet alle stappen, op het gebied van veiligheid die horen bij deze certificering.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur