Specialistisch Uitzendbureau Pro Industry is een meerjarige samenwerking aangegaan met Cloud software leverancier Pivoton uit Ede. Met deze stap wil Pro Industry zich verder professionaliseren in een sterk groeiende markt.

Pro Industry maakt momenteel een enorme groei door waardoor ze aan het huidige software pakket niet meer voldoende hadden. Om een stap verder te komen in de professionalisering van Pro Industry hebben ze gezocht naar een partij die hun kan ontzorgen en ondersteunen. Deze partner vonden zij na verschillende gesprekken in Pivoton, een betrouwbare en innovatieve partij. De software van Pivoton zal het back office proces van facturatie en verloning bij Pro Industry grotendeels automatiseren en ze in staat stellen zich volledig te focussen op de verdere groei van het bedrijf.

Pro Industry: “Met de software van Pivoton heeft Pro Industry een mooi pakket in handen om haar groei ambities te verwezenlijken. Tijdbesparing op administratie geeft ons meer tijd om de focus te houden op waar we goed in zijn, personeelsbemiddeling binnen de procesindustrie.”

Het vertrouwen bij beide partijen is groot en ze kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking.

Over Pro Industry

Pro Industry is specialist in personeelsbemiddeling binnen de procestechniek. Al sinds 2001 bemiddelen wij de beste vakmensen uit de industrie. Inmiddels hebben honderden  procesoperators, engineers, machinebedieners en onderhoudsmonteurs via Pro Industry een baan gevonden. Werk in procestechniek, van Groningen tot Limburg, voor ervaren medewerkers of jonge talenten, tijdelijke en vaste banen.

https://www.pro-industry.nl/