Portalenoplossing inlener en kandidaat - Kentro Konnekt

De portalenoplossing voor kandidaat en inleners

In de afgelopen tijd hebben wij intensief gecommuniceerd over Kentro Office; dé nieuwe frontoffice applicatie van Pivoton. Daarnaast wordt binnen de Kentro suite momenteel ook het product Kentro Konnekt ontwikkeld. Kentro Konnekt is de portaaloplossing, met een state-of-the-art gebruikersinterface, die gericht is op het realiseren van onderscheidende digitale dienstverlening en selfservice voor inleners, kandidaten en andere externe relaties.

Kandidatenportaal

Het eerste portaal dat we met Kentro Konnekt realiseren is een selfservice portaal voor kandidaten. Hier kunnen ze vacatures vinden en er op solliciteren. Zowel bekende als onbekende kandidaten kunnen zich inschrijven en reageren op vacatures. Ze zijn daardoor beter in staat het sollicitatieproces te volgen. Zo heeft de kandidaat meer persoonlijk contact en altijd up to date informatie. Daarnaast kunnen ze zelf hun persoonlijke informatie bijhouden, updaten en informatie opvragen over hun werkhistorie. Omdat ze zelf de voortgang van hun sollicitaties in de gaten te houden en via het portaal kunnen communiceren met het uitzendbureau, worden ze bovendien intensiever betrokken in het proces. En omdat Kentro Konnekt device onafhankelijk is, kunnen ze het portaal op elk gewenst moment raadplegen en gebruiken.

Integratie

Het kandidaat portaal biedt een naadloze integratie en uitwisseling van informatie met Pivoton’s mid- en back-office applicaties. Dit zorgt voor een efficiëntere kandidaat-registratie met selfservice mogelijkheden en zal leiden tot het verbeteren van de (automatische) matching tussen kandidaten en vacatures. Daarmee draagt Kentro Konnekt niet alleen bij aan efficiency verbeteringen, maar ook aan de kandidaat-ervaring van uw organisatie.

Wij zijn ondertussen ook druk bezig met het volgende portaal van Kentro Konnekt, maar hierover later mee.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur