Podium24 live met Kentro

Verder automatiseren & optimaliseren van primair proces om volgende stappen te zetten in het optimaal bij elkaar brengen van mens en werk.

De projectteams van Podium24 en Pivoton hebben samen een mooi resultaat neergezet. Met de succesvolle livegang van Kentro zet Podium een grote innovatie en digitaliseringsstap.

Pivoton bewijst hiermee in het sociale domein ook de partner te zijn voor werkgeverservicepunten en sociale werkvoorzieningen, daar waar het gaat om digitalisering en optimalisatie van processen en compliancy. En voor Podium24 een volgende stap in het optimaal bij elkaar brengen van mens en werk tussen bedrijfsleven, gemeentelijke partijen en werkzoekenden

Podium24 live met Kentro. Een resultaat om trots op te zijn en dat gevierd moest worden!

Jenny Dizij – van Leeuwen
Jenny Dizij – van Leeuwen

Jenny Dizij – van Leeuwen, Adviseur Strategie en Innovatie bij Podium24

Ons streven is altijd het verder automatiseren & optimaliseren van ons primair proces om daarmee volgende stappen te kunnen zetten in het optimaal bij elkaar brengen van mens en werk. En daarmee de perfecte match te creëren tussen bedrijfsleven, gemeentelijke partijen en werkzoekenden. Door de overgang naar een nieuw systeem hebben we onze processen verscherpt en verbeterd en met Kentro zetten we samen de volgende stap.
Jenny Dizij – van Leeuwen
Jenny Dizij – van Leeuwen
Cindy Weyen
Cindy Weyen

Cindy Weyen, Manager Operatie bij Podium24

Binnen Podium24 waren we op zoek naar een partner die detacheren en maandverloning in combinatie met verloning op basis van gewerkte uren en loonkostensubsidie goed krijgt ingeregeld. Met Pivoton hebben wij de partner gevonden die dit voor ons mogelijk maakt.
Cindy Weyen
Cindy Weyen
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton:

Deze implementatie is extra bijzonder omdat we met elkaar iets nieuws hebben neergezet. Podium zet hiermee een nieuwe stap qua digitalisering en innovatie terwijl wij hiermee ook binnen het sociale domein onze producten en diensten neerzetten. Door de gezamenlijke drive om het beste neer te zetten zijn wij in staat geweest om deze implementatie succesvol af te ronden. Complimenten aan alle medewerkers van Podium24 en aan mijn eigen collega’s Marjan, Christa, Carla en Jose die dit mooie project hebben gedragen.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over Podium24

Podium24 is dé dienstverlener in arbeidsmarktprojecten, re-integratie, detacheren en uitzenden voor de regio Maastricht-Heuvelland. Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Wij zijn de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij leveren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze projecten bouwen we in toenemende mate aan verschillende publiek-private samenwerkingen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur