Pivoton wordt onderdeel van de zvoove Group

Fusie betekent een versnelde uitbreiding van zvoove's marktleiderschap in de Europese markt voor uitzendsoftware

Ede – Pivoton wordt onderdeel van de zvoove Group – Versnelde uitbreiding van zvoove’s marktleiderschap in de Europese markt voor uitzendsoftware – Uitstekende vooruitzichten voor de klanten en medewerkers van Pivoton

Groei

De zvoove Group bundelt de krachten met Pivoton Software B. V., een van de grootste leveranciers van software voor de flexbranche in Nederland. Hiermee breidt zvoove uit naar nog een Europees land met zijn software-activiteiten voor de flexbranche.

“The Netherlands is one of the most important markets for temporary staffing companies worldwide. The merger has a high strategic value for us and further expands our European market leadership,” legt zvoove CEO Oliver Muhr uit. “At the same time, our customers in Germany and Switzerland will benefit from the transaction, as we now have even more temporary staffing market experts within Europe which are driven to deliver further competitive advantages via innovative software to our customers.”

Over zvoove

De zvoove Group ontwikkelt en verkoopt innovatieve softwareoplossingen voor de flexbranche, facility management en de evenementenbranche. Met meer dan 3.000 klanten en meer dan 330 medewerkers is zvoove ontstaan uit de fusie van LANDWEHR, rhb, prosoft, BackOffice, en Leviy. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Next move

Als onderdeel van deze grote Europese speler profiteert Pivoton van de kracht van de zvoove Group. “De fusie biedt uitstekende nieuwe kansen en mogelijkheden voor de medewerkers en klanten van Pivoton. Daarnaast versterkt het onze positie in de markt enorm. We zijn enthousiast over deze groeikans,” bevestigt Pivoton CEO Paul van den Bosch.

Bart Hemmer, CTO Pivoton vult aan: ”Door onze krachten te bundelen met zvoove, kunnen we nog meer investeren en onze klanten nog meer concurrentievoordelen bieden door nog meer innovatie en productontwikkeling.”

Over Pivoton

Pivoton heeft een lange staat van dienst in de Nederlandse flexbranche. Met meer dan 35 medewerkers biedt zij state of the art procesondersteunende en gebruiksvriendelijke software met bijbehorende dienstverlening en ontzorging via partnerships op maat. Met de nadruk op kwaliteit, efficiency, betrouwbaarheid en connectiviteit biedt Pivoton stabiliteit waar het nodig is en flexibiliteit waar het kan.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur