Pivoton in top 10 beste bedrijven in de categorie HR software!

 

Januari 2018 – Pivoton is door het magazine Management Team (MT.nl) verkozen tot een van de beste bedrijven in de categorie HR software! De resultaten zijn gebaseerd op 3 aspecten van het Treacy & Wiersma model (klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering), marktaandeel en aanbevelingen. In deze lijst zijn de ervaringen van meer dan 2.500 zakelijke beslissers meegenomen.

Pivoton is trots met de overall score die tot een 9e plaats leidt. Op het aspect ‘productleiderschap’ komt Pivoton zelfs als beste naar voren! Ook op het item ‘excellente uitvoering’ scoort Pivoton als een na hoogste terwijl op klantgerichtheid ook een verdienstelijke score wordt behaald.

Roel Keizer, CEO bij Pivoton: ‘Dit onderstreept de koers die we met Pivoton varen.  Niet voor niets positioneren we ons als de IT-businesspartner voor de flexbranche. Iedere dag werken we vanuit een duidelijke visie en met focus voor klantgerichtheid en operational excellence aan onze producten en dienstverlening. Fijn om te constateren dat dit ook zo wordt gewaardeerd. Een resultaat waar we absoluut trots op zijn en een mooie aanmoediging om hier iedere dag verder aan te werken’.

Bron: https://www.mt.nl/lijst/mt1000/547350/hr-software