ADV regeling

De impact van technologie en innovatie binnen de flexbranche wordt groter en groter. Het is niet de vraag of, maar de vraag wanneer en hoe technologie en automatisering de flexbranche verder gaat veranderen.

Pivoton realiseert ook op het complexe gebied van wet- en regelgeving unieke innovatie. Betrouwbaar en stabiel. Neem nu de ADV regeling.

Het recht op ADV dagen is, in tegenstelling tot vakantiedagen, niet in de wet geregeld maar in de cao of bedrijfsregeling. Het aantal en de status van de dagen is afhankelijk van wat daarin is vastgelegd. Er kan bijvoorbeeld in staan dat ze gereserveerd worden en vrij opneembaar zijn of dat de adv dagen direct worden uitbetaald. Ongeacht of er wekelijks, periodiek of maandelijkse verloning wordt gehanteerd.

Wij zetten de norm

Uitdaging voor uw organisatie? Hoe de ADV afspraken ook zijn, Pivoton vindt dat een regeling zoals ADV goed moet zijn geregeld in het systeem. U zult zich afvragen, hoeveel kost deze extra functionaliteit u als organisatie? Het antwoord: Helemaal niets, want Pivoton beschouwt het als haar taak dit in de software op te nemen.

Als de IT business partner van de flexbranche kunt u daarvan op aan.

Meer weten over wat wij verstaan onder betrouwbare, stabiele verloning en facturering? Of welke positieve bijdrage ons systeem kan hebben op uw organisatie? Wij horen graag van u.