Pivoton start samenwerking met Stichting ICT Valley

Pivoton biedt graag toegevoegde waarde binnen de regio. Per 1 mei is Pivoton lid van Stichting ICT Valley en ziet uit naar samenwerking

Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexbranche. Wij bieden de flexmarkt al meer dan 30 jaar keuzevrijheid en flexibiliteit in IT-oplossingen. Pivoton faciliteert optimale innovatie én biedt duurzame ontzorging op basis van customer intimacy. Samen met onze klanten zoeken we naar de optimale inzet en integratie van juist die systemen die zij nodig hebben om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Wij werken altijd vanuit onze vier kernwaarden:

  • Vertrouwen; In elkaar en wat we kunnen. Vertrouwen op de kwaliteit die we leveren.
  • Samen; Met elkaar op zoek naar de beste oplossingen.
  • Trots; Uw succes is ons succes. Daar zijn we trots op.
  • Vooruitdenken; We hebben de kennis en blijven nieuwsgierig wat er speelt in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij over op elkaar, op onze klanten en verwerken wij in onze software.

Maatschappelijke toegevoegde waarde

Pivoton biedt graag toegevoegde waarde binnen de regio door het verbinden, het elkaar versterken en het delen van kennis en ervaring op het gebied van innovatie en werkgelegenheid. Vanuit deze maatschappelijke regionale betrokkenheid heeft Pivoton zich aangesloten bij ICT Valley.

Samenwerking

Pivoton is per 1 mei 2018 lid van Stichting ICT Valley en ziet uit naar de samenwerking. Roel Keizer, CEO van Pivoton: ‘De door ICT Valley gestelde doelen en benoemde waarden sluiten aan bij die Pivoton nastreeft. Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken met plezier en belangstelling vooruit om de regio een verdere impuls te geven.’

Over ICT Valley

Stichting ICT Valley verbindt en versterkt ICT-bedrijven in de regio door middel van het delen van kennis en ervaring. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking met ICT-onderwijsinstellingen, brancheorganisaties, overheden, ondernemersverenigingen, betrokken professionals en andere stakeholders.

Hun streven: Het verbinden van al deze netwerken om o.a. kennisuitwisseling te versterken.

Door het bieden van een centraal informatieplatform, het organiseren van (kennis)evenementen, het leveren van bijdragen aan onderwijsontwikkeling, deelname aan ICT Campus projecten en accountmanagement, faciliteert ICT Valley in ontmoeting en kennisdeling binnen- en tussen het ICT-werkveld en overheid.  Meer weten over ICT Valley

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur