Pivoton en SubAdvies gaan strategische samenwerking aan

Met de combinatie van betrouwbare output van Pivoton en tooling van Subadvies kunnen klanten optimaal profiteren van mogelijke financiële voordelen

Ede, 2 september 2019. Pivoton en SubAdvies starten strategische samenwerking om klanten van Pivoton optimaal te laten profiteren van mogelijke financiële voordelen vanuit sociale zekerheid. Deze samenwerking past in de Best of Breed visie van Pivoton: Eén volledig geïntegreerd systeem en daarmee maximaal rendement en ontzorging voor onze klanten.

Elk jaar laten uitzendbureaus gezamenlijk miljoenen euro’s liggen die ze van de Overheid hadden kunnen terugkrijgen. Denk hierbij aan o.a. premieafdrachten, personeelssubsidies en bij- en omscholing van werknemers. Met de alsmaar toenemende margedruk in de uitzendbranche, zijn financiële voordelen uit sociale wetgeving en dus optimalisatie van werkgeverslasten, een welkome aanvulling die te vaak onbenut blijft.

Samenwerking

Als betrouwbare partner beschouwen wij het succes van onze klanten ook deels als ons succes. Om die reden is Pivoton een samenwerking aangegaan met SubAdvies. Met de combinatie van betrouwbare output vanuit de software van Pivoton en de kennis, expertise en tooling van SubAdvies, dragen we graag bij aan het optimaliseren van het bedrijfsresultaat.

Met de samenwerking stellen wij onze klanten in staat om met de betrouwbare output uit onze productsuite in combinatie met de tooling van SubAdvies verdere optimalisatie van het operationele resultaat te realiseren. Oftewel, slimme inzet van IT loont!

De manier van werken, het ontzorgen van de klant en zaken uit handen nemen, is voor SubAdvies en Pivoton identiek. Het koppelen, en op termijn integreren, van specifieke oplossingen zoals die van SubAdvies is in lijn met de Best of Breed positionering van Pivoton.

Voordelen voor onze klanten

Betrouwbare output (V&F) en het slim gebruiken van sturingsinformatie in het dashboard van SubAdvies geeft directe sturingsinformatie en -tooling om kostenbesparing te realiseren. Ons doel:

Onze klanten optimaal laten profiteren van financiële voordelen die voor het oprapen liggen.

Over SubAdvies

“SubAdvies is een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk en optimaliseren we de Sociale Zekerheid.

SubAdvies is een jong, dynamisch, specialistisch bedrijf maar vooral vol passie als het gaat om de Sociale Zekerheid en om deze te optimaliseren voor haar relaties. Slimme, praktische en inzichtelijke IT-oplossingen om effectief onze aandachtsgebieden op te pakken en hierdoor het onderste uit de kan halen.

Meer weten over SubAdvies? Neem eens een kijkje op hun website

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie.

Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur