Partner of Choice onderzoek 2022 - Pivoton gekozen als #1 challenger

Met wie doen flexbureaus het liefst zaken?

En weer een mooi resultaat voor Pivoton:

#1 challenger in het Partner of Choice onderzoek van FlexMarkt in de categorie backoffice, midoffice & payroll.

Kentro is voor en samen met uitzendbureaus ontwikkeld en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé beste back- en midoffice software voor de flexbranche. Kentro blijft volcontinu in doorontwikkeling waarbij we samen met onze partners kijken waar efficiëntie en productiviteit nog verder kan worden verhoogd, de inwerktijd voor nieuwe collega’s verder verlagen. Zonder concessies te doen aan optimaal gebruiksgemak, maximale kwaliteit, 100% compliancy en betrouwbaarheid. En daarmee dragen we structureel bij aan het succes van onze klanten.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

De uitverkiezing tot #1 challenger in het Partner of Choice onderzoek is wederom een mooie waardering. We hebben de laatste jaren met nieuw elan gewerkt aan verdere optimalisatie van onze vertrouwde kwaliteit. En met succes! Hiermee hebben we dus ook de uitdaging voor komend jaar neergezet. Laat 2023 dus maar komen!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over het onderzoek

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om flexbureaus op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 6 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Flexmarkt is een selectieve enquête gehouden waarbij een simpele maar cruciale vraag is gesteld: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

Resultaten

Het onderzoek is volledig onafhankelijk uitgevoerd door FlexMarkt. In totaal namen 147 flexbureaus deel aan de enquête. De resultaten van dit onderzoek zijn te vinden in het digimagazine Partner of Choice 2022. Dit zijn de winnaars en challengers in de verschillende categorieën.

Wil jij de onderzoeksresultaten inzien? Ga dan direct naar het onderzoek.

Wim Davidse
Wim Davidse

Wim Davidse, hoofdredacteur Flexmarkt

It takes two

Voor de tweede keer heeft de flexmarkt bij lezers onderzocht wat hun Partner of Choice is en twee zaken vallen op: de categorie van marketing & employer branding is niet bekender geworden. En de innovatiekracht van leveranciers is een veel belangrijker keuzecriterium geworden. In deze woest turbulente wereld is het “het oude beter doen” niet langer voldoende. Veranderingen dwingen ons tot fundamenteel andere inzichten. Flexbureaus en leveranciers moeten elkaar daarom nog veel beter leren kennen. Want we hebben elkaar keihard nodig om succesvol te kunnen zijn in de radicale jaren twintig. Het gaat om partnership, om symbiose. It takes two to tango.

Wim Davidse
Wim Davidse

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur