Bel ons: 0318 670 450

PaaS Software voor uitbouwen en beheren van het IT ecosysteem

Snel aanpassen aan de klantvraag

Platform as a Service (PaaS) voorziet in een platform waarop u zelf webapplicaties kan ontwikkelen, testen en beheren zonder de complexiteit die normaal gesproken komt kijken bij het ontwikkelen van applicaties. Pivoton geeft hieraan invulling met Pivoton PaaS, een gereedschapskist en ontwikkelomgeving voor programmeurs.

Application Platform as a Service (PaaS) is in principe een gereedschapskist en ontwikkelomgeving voor programmeurs. De omgeving is hierbij geladen met de standaard SaaS software als systeem template met aanpasbare broncode en modules. Het Outsystems® platform ondersteunt bij het creëren van allerlei soorten maatsoftware en een cross-platform integratie van applicaties. Deze combinatie geeft een hoge mate van maatwerk flexibiliteit en configureerbaarheid gecombineerd met leversnelheid door IT.

Het PaaS concept leunt op de moderne gedachte van een IT ecosysteem van diverse leveranciers voor de optimale business ondersteuning. Leveranciers die – allemaal vanuit hun eigen kracht en onderscheidende kenmerken – met uiteenlopende applicaties een bijdrage leveren aan het volledig geautomatiseerde bedrijfssysteem.

Open platform = open werkwijze: flexibele organisatie van de samenwerking

PaaS geeft de mogelijkheid om de samenwerking tussen Pivoton en uw eigen IT medewerkers of externe partijen goed te organiseren.

Uitbouw en beheer kan gedaan worden door:
– eigen medewerkers of externe partners
– Pivoton developers op incidentele basis of op dedicated team basis
– een mengvorm van beide

Pivoton PaaS levert een waardevolle bijdrage aan meer business flexibiliteit, meer groeikansen en minder integrale kosten voor flexorganisaties.

Pivoton PaaS

  • Outsystems® platform
  • Hoge mate van flexibiliteit en configureerbaarheid
  • Optimale ondersteuning van de vraag vanuit de business
  • Snelle development en snelle live gang zonder downtime
  • Geladen met de standaard SaaS software als systeem template

Olympia gelooft in PaaS

Olympia Uitzendbureau kiest opnieuw voor Pivoton en haar Platform as a Service om daarmee zichzelf te onderscheiden van andere uitzenders en succesvol in de flexmarkt te opereren. Lees er hier meer over.

De nieuwe generatie frontoffice software Kentro is gebouwd op het platform waardoor uitzenders snel en eenvoudig schermen aan kunnen passen en functionaliteiten kunnen toevoegen.

Neem contact met mij op

Verbreding product aanbod naar PaaS propositie

Lees meer

Meer over de Best-of-Breed systeem landschap

Lees meer