Kantoor Pivoton in Ede

Onze missie 

Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt. Wij bieden de flexmarkt al meer dan 30 jaar keuzevrijheid en flexibiliteit in IT-oplossingen. Samen met onze klanten zoeken we naar de optimale inzet en integratie van juist die systemen die zij nodig hebben om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Wij richten ons op het midden en hoog segment in de flexmarkt en verwerken meer dan 4 miljoen werkurenbriefjes per jaar.

Wat ons uniek maakt, is ons inzicht in de uitdagingen waar onze klanten voor staan en onze kennis en toepassing van wet- en regelgeving. Bovendien bieden wij verloning en facturatie waar onze klanten simpelweg op kunnen vertrouwen.

Digitalisering en nieuwe IT-toepassingen bieden de flexmarkt een scala aan mogelijkheden. Dat vraagt van onze klanten niet alleen dat ze kansen herkennen, het eist van ze dat ze razendsnel reageren, en slimme keuzes maken. Wij geven samenhangend advies en begeleiding bij het inrichten, inzetten, optimaliseren en onderhouden van de IT-oplossingen die bepalend zijn voor hun toekomst. Samen met onze klanten zoeken en vinden we het optimale resultaat.
Pivoton heeft als primaire focus, met de inzet van haar IT-oplossingen, haar klanten in staat te stellen de operationele kosten significant te verlagen en daarmee het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Onze visie op IT

Software as a Service (SaaS)
Wij willen onze klanten volledig ontzorgen. Daarom bieden we onze software aan als een SaaS oplossing. Het enige dat u nodig heeft is een werkplek met een internetverbinding. Wij zorgen voor de rest. Dus alle benodigde infrastructuur, de installatie, het onderhoud en beheer van de applicatie. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw data veilig is bij ons.

Platform as a Service (PaaS)
Kentro Office en Kentro Konnekt zijn op het Outsystems platform gebouwd. Outsystems is een low code ontwikkelplatform en  leider op het gebied van High-Productivity Application Platform as a service. PaaS leunt op de gedachte van een IT ecosysteem van diverse leveranciers voor optimale businessondersteuning. Leveranciers die – vanuit hun kracht en onderscheidende kenmerken – met uiteenlopende applicaties een bijdrage leveren aan het volledig geautomatiseerde bedrijfssysteem.

Best of Breed
Wij geloven in keuzevrijheid in IT-oplossingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze software koppelt met een breed scala aan andere software pakketten. Daarbij kunt u denken aan BI-tooling, plansystemen en financiële pakketten.

Onze kernwaarden

Vertrouwen

We hebben vertrouwen in elkaar en wat we kunnen. Onze klanten en relaties mogen vertrouwen op ons en op de kwaliteit die we leveren.

Samen

Met onze klant en met elkaar zoeken we samen naar oplossingen op maat. We zijn professioneel en persoonlijk en werken samen met de klant aan de beste oplossing.

Trots

Het succes van onze klanten is ons succes. We weten waar we het over hebben en daar zijn we trots op. Wij blijven zoeken naar wat er beter kan en we denken op een positieve en respectvolle manier met elkaar mee.

Vooruitdenken

We weten waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. We hebben veel kennis en blijven nieuwsgierig naar wat er speelt in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij over op elkaar, op onze klanten, en verwerken wij in onze software.

Directieteam Pivoton

Paul van den Bosch
Algemeen Directeur

Profiel
Stuur een e-mail

Bart Hemmer
Technisch Directeur

Profiel
Stuur een e-mail