Missie en visie

Wij zijn dé IT-businesspartner voor de flexmarkt. Wij bieden de flexmarkt al meer dan 30 jaar keuzevrijheid en flexibiliteit in IT-oplossingen. Samen met onze klanten zoeken we naar de optimale inzet en integratie van juist die systemen die zij nodig hebben om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Wij richten ons op het midden en hoog segment in de flexmarkt en verwerken meer dan 4 miljoen werkurenbriefjes per jaar.

Wat ons uniek maakt, is ons inzicht in de uitdagingen waar onze klanten voor staan en onze kennis en toepassing van wet- en regelgeving. Bovendien bieden wij verloning en facturatie waar onze klanten simpelweg op kunnen vertrouwen.

Digitalisering en nieuwe IT-toepassingen bieden de flexmarkt een scala aan mogelijkheden. Dat vraagt van onze klanten niet alleen dat ze kansen herkennen, het eist van ze dat ze razendsnel reageren, en slimme keuzes maken. Wij geven samenhangend advies en begeleiding bij het inrichten, inzetten, optimaliseren en onderhouden van de IT-oplossingen die bepalend zijn voor hun toekomst. Samen met onze klanten zoeken en vinden we het optimale resultaat.
Pivoton heeft als primaire focus, met de inzet van haar IT-oplossingen, haar klanten in staat te stellen de operationele kosten significant te verlagen en daarmee het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Visie op IT

Best of Breed
Wij geloven in keuzevrijheid in IT-oplossingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze software koppelt met een breed scala aan andere software pakketten. Op dit moment koppelen wij al met tientallen systemen. Daarbij kunt u denken aan BI-tooling, plansystemen en financiële pakketten.

Software as a Service (SaaS)
Wij willen onze klanten volledig ontzorgen. Daarom bieden we onze software aan als een SaaS oplossing. Het enige dat u nodig heeft is een werkplek met een internetverbinding. Wij zorgen voor de rest. Dus alle benodigde infrastructuur, de installatie, het onderhoud en beheer van de applicatie. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw data veilig is bij ons.

Platform as a Service (PaaS)
Kentro Office en Kentro Konnekt zijn beiden op het Outsystems platform gebouwd. Outsystems is een low code ontwikkelplatform en is dit jaar uitgeroepen tot leider op het gebied van High-Productivity Application Platform as a service. PaaS voorziet in een platform waarop u zelf webapplicaties kunt ontwikkelen, testen en beheren zonder de complexiteit die normaal gesproken komt kijken bij het ontwikkelen van applicaties. Het PaaS concept leunt op de moderne gedachte van een IT ecosysteem van diverse leveranciers voor de optimale businessondersteuning. Leveranciers die – allemaal vanuit hun eigen kracht en onderscheidende kenmerken – met uiteenlopende applicaties een bijdrage leveren aan het volledig geautomatiseerde bedrijfssysteem.

Business Proces Outsourcing

Met onze BPO-dienstverlening wordt u volledig ontzorgd. Door deze complexe processen te outsourcen kunt u de focus houden op uw core activiteiten. Wij bieden flexibiliteit in schaalbaarheid, tijdstippen en frequenties van verlonen en factureren en er kan op basis van webservices gekoppeld worden met externe partijen zodat u uw business volledig kan ondersteunen. Aanlevering van betaalbestanden, pensioen en journaalposten: wij bieden een volledig geautomatiseerde aanlevering van gegevens aan externe instanties waaronder o.a. SEPA-betaalbestanden, loonaangifte, pensioenaangifte (StiPP en PRINS), kredietverzekeringsgegevens, journaalposten en elektronische ziekmelding voor eigen risicodragers via Acture, Robidus en/of Flexcom4.

Wet- en regelgeving

Wij onderhouden op reguliere basis nauwe contacten met brancheorganisaties zoals ABU en NBBU, en met externe instanties zoals de belastingdienst (OSWO), het UWV en pensioenfondsen (StiPP). Hierdoor zijn wij in staat om in een vroegtijdig stadium rekening te houden met nieuwe wet- en regelgeving en de daaruit volgende uitvoeringsregels zo mogelijk nog te beïnvloeden. Zo dragen wij er zorg voor dat we altijd up tot date blijven op het gebied van de wet- en regelgeving die een rol speelt in de flexmarkt.

Onze kernwaarden

Vertrouwen
We hebben vertrouwen in elkaar en wat we kunnen. Onze klanten en relaties mogen vertrouwen op ons en op de kwaliteit die we leveren.

Samen
Met onze klant en met elkaar zoeken we samen naar oplossingen op maat. We zijn professioneel en persoonlijk en werken samen met de klant aan de beste oplossing.

Trots
Het succes van onze klanten is ons succes. We weten waar we het over hebben en daar zijn we trots op. Wij blijven zoeken naar wat er beter kan en we denken op een positieve en respectvolle manier met elkaar mee.

Vooruitdenken
We weten waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. We hebben veel kennis en blijven nieuwsgierig naar wat er speelt in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij over op elkaar, op onze klanten, en verwerken wij in onze software.