Bel ons: 0318 670 450

Over Pivoton

Pivoton, een onderneming met een missie

Pivoteren is het bewegen om een steunpunt in het midden. Het logo en de naam staan symbool voor voorwaarts gaan, veranderen in tijd met behoud van de solide basis.

De hyperconnected wereld is een feit. De wereld waar klanten en medewerkers “online gaan” om te werken, te spelen, te socialiseren, te kopen, etc. Ofwel om het leven en het werk te organiseren. Dit nieuwe tijdperk brengt een acceleratie van innovatie en disruptie met zich mee. En dus van kansen.

Dit vraagt van flex organisaties om een omschakeling van administratief naar innovatief die wij als geen ander kunnen faciliteren. Met behoud van een solide en correcte afhandeling van core processen van het universele uitzendproces, zoals verlonen en facturatie, kunnen we nieuwe werkwijzen en efficiëntere organisatie van processen mogelijk maken. Onze software is het essentiële steunpunt in het midden waar alle verbindingen met software tot stand worden gebracht die de innovatie van de organisatie inbed in het complexer wordende IT ecolandschap. Lees meer over de digitale revolutie die we willen ontketenen in de flexmarkt.

U kent CTB Flex, de voorganger van Pivoton?

Hier leest u de wijzigingen die gepaard gaan met de nieuwe naam en positionering van CTB Flex:

Neem contact op

Meer weten over Pivoton