OutSystems versie 10 live

Pivoton ontwikkelt Kentro Office en Kentro Konnekt op het platform OutSystems. Hiermee bieden we een complete oplossing voor het snel ontwikkelen en beheren van flexibele (mobiele-) webapplicaties die net zo snel kunnen veranderen als de business. Zo versterkt OutSystems onze agile manier van werken.

Wereldwijd wordt het OutSystems platform gebruikt om webapplicaties en bedrijfsprocessen te integreren, te ontwikkelen, in te zetten, te managen en aan te passen. Deze applicaties zijn robuust, schaalbaar en gebaseerd op standaard technologieën waardoor bedrijven niet vastzitten aan één leverancier.

OutSystems is jongstleden 23 april door onderzoeksbureau Ovum benoemd tot marktleider in het 2018-2019 Ovum Decision Matrix (ODM) for enterprise mobile application development platforms (MADP). De ODM heeft acht MADP-oplossingen vergeleken op het gebied van marktuitvoering en impact op de markt. OutSystems behaalde hoge scores op deze aspecten. Ook werd de maximale score op het gebied van technische mogelijkheden genoteerd en de capaciteit om zowel ontwikkeling als levering van applicaties in het platform te integreren.

Uitrol versie 10

Recent hebben wij OutSystems versie 10 uitgerold. Voornaamste verbeteringen? Veiligheid, support en nog betere ondersteuning van mobile devices en apps.

Wat dat voor u en ons betekent? De upgrade naar versie 10 zorgt er voor dat we nog betere kwaliteitssoftware kunnen realiseren, met de hoogst mogelijke veiligheid voor uw data in onze Kentro producten.

Meer weten over welke verbeterde mogelijkheden Kentro Office en Kentro Konnekt biedt voor uw organisatie? Bel of mail ons zodat we direct een afspraak kunnen maken.