Verlonen & factureren

Pivoton verzorgt de gehele procesoperatie van verwerking van urendeclaraties tot factuur en loongegevens. Onze oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor middelgrote en grote flexorganisaties en toegespitst op alle daarbij behorende processen.

Met onze loonengine worden complexe processen rondom de verwerking van urendeclaraties tot factuur- en loongegevens uit handen genomen. Wij staan klaar om jouw backoffice maximaal te ontzorgen. Met de garantie dat je volledig compliant bent. Zo heb je zelf geen omkijken naar verlonen & factureren. Simpel toch

Betrouwbaarheid en stabiliteit

Pivoton verzorgt de gehele procesoperatie van verwerking van urendeclaraties tot factuur en loongegevens. Onze oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor middelgrote en grote flexorganisaties en toegespitst op alle daarbij behorende processen. Al meer dan 30 jaar verzekeren wij met onze dienstverlening continuïteit voor de backofficeverwerking en zorgen wij ervoor dat de software in overeenstemming is met de actuele wet- en regelgeving en branchelogica.

Business Proces Outsourcing

Met onze geavanceerde software in combinatie met onze jarenlange ervaring in de flexmarkt ontzorgen wij jouw organisatie volledig met onze Business Proces Outsourcing (BPO) dienstverlening. Zo kun je rekenen op correcte en tijdige verloning en facturatie. Hierdoor weet je zeker dat de flexkrachten op tijd uitbetaald worden en dat de inleners een correcte factuur ontvangen. Daarbij zorgen wij ook voor het correct en tijdig aanleveren van informatie over de financiële administratie aan externe instanties zoals de Belastingdienst.

Maximale automatisering van routinematige handelingen, wet- en regelgeving en integraties. En daarmee gemak, rust, lagere kosten en continuïteit.

Michael Nijdam
Michael Nijdam

C.F.O. van ARTO RECRUITMENT

“Wij staan voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”.
Michael Nijdam
Michael Nijdam

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Veelgestelde vragen over Verlonen & Factureren

Met onze software bent u er van verzekerd dat u voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Met betrekking tot de WBP/AVG kunt u in dit artikel lezen wat wij allemaal doen en al gerealiseerd hebben.

Onze software is primair gericht op middelgrote en grote flexorganisaties en heeft een zodanige architectuur dat de oplossing voor verloning en facturatie volledig schaalbaar is. Wij zijn in staat om grote aantallen werkurenbriefjes per week te verwerken. Zo verwerken wij meer dan 4 miljoen werkurenbriefjes per jaar.

Wij hebben een vakkundig Customer Services team dat voor u klaar staat. U krijgt een klantbeheerder toegewezen die u ondersteunt en adviseert. Nieuwe releases van de software behoren tot onze standaard dienstverlening.

In de facturatie-module van Pivoton zit de optie “factureren over bv’s heen”. Met deze functionaliteit bent u in staat om alle te factureren gegevens van een inlener samen te nemen op één factuur zonder dat u uw verdere proces van verlonen en facturen (contracten, plaatsingen, urenopgaven) hoeft aan te passen. Deze functionaliteit is geheel naar eigen wensen en behoeften instelbaar door de geautoriseerde gebruikers van deze voorziening. Zo kunt u ervoor kiezen om deze functionaliteit voor alle inleners te laten gelden, voor 1 inlener of voor een project/kostenplaats bij een inlener.

Onze andere oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Nieuws

jan 23, 2024
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur