Pivoton heeft als primaire focus om u met behulp van onze IT-oplossingen in staat te stellen het uitzendproces van uw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiermee kunt u de operationele kosten significant verlagen en uw bedrijfsresultaat verbeteren. Hierbij kunt u rekenen op een stabiele en betrouwbare werking van onze software die voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Met onze ‘Best of Breed’ positionering kunnen wij op uw verzoek koppelen met andere (niche)partijen op specialistische onderdelen. Met de meest voorkomende partijen op het gebied van bijvoorbeeld planning, BI-tooling en CRM systemen zijn al koppelingen beschikbaar.

Verlonen & Factureren

Het onderdeel waar Pivoton bekend om staat: de uiterst betrouwbare loonengine. Hiermee worden alle complexe processen die komen kijken bij de verwerking van urendeclaraties tot factuur- en loongegevens uit uw handen genomen. Onze oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor de flexmarkt en toegespitst op alle daarbij horende processen. De software voldoet altijd aan alle relevante wet- en regelgeving, waaronder de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS), Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Kentro Office

Met deze nieuwe generatie frontofficesoftware worden de vestigingsmedewerkers optimaal ondersteund in hun werk. Door het intuïtieve karakter, de proces gestuurde ondersteuning en met de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar, kunnen vestigingsmedewerkers efficiënter, nauwkeuriger en prettiger hun werk doen.

Kentro Konnekt

Met de portalen voor inleners en klanten is de ketenintegratie tussen de website van de klant en Kentro Office (en daarmee ook verlonen en factureren) in een handomdraai gerealiseerd. Geheel in uw eigen huisstijl kunnen inleners middels het portaal onder andere uren accorderen en facturen inzien. Flexkrachten kunnen onder meer reageren op vacatures, hun profiel bijhouden, uren invoeren en inzien, en salarisstroken bekijken. Met Kentro Konnekt bent u 24/7 in contact met uw flexkracht en inlener.

Klant zijn onder andere: