Oplossingen

Klaar voor blijvend succes? Op zoek naar IT-oplossingen die direct bijdragen aan jouw groeidoelstellingen? Kies voor maximale productiviteitswinst, compliancy van de hoogste orde en een toekomstbestendig & wendbaar IT-landschap

Onze oplossingen zijn altijd gericht op productiviteitswinst, gebruiksgemak, naadloze integraties en de hoogste kwaliteit. met onze Intuïtieve software creëren we maximale automatisering en de beste verloning en facturatie zonder dat noodzakelijke kennis van complexe wet- en regelgeving bij eindgebruikers noodzakelijk is.

IT-oplossingen die voor je werken

Met onze oplossingen 24/7 in contact met kandidaat en klant. Snel, slim, effectief, plaats ongebonden

Op zoek naar optimale stabiliteit, procesondersteuning en compliancy van kandidaatbeheer tot en met verloning en facturatie? Meer productiviteit en werkplezier, beter aansluiten op de beleving van uitzendkrachten en flexwerkers, kosten verlagen en jouw bedrijfsresultaat verhogen?

Kies dan voor onze innovatieve IT-oplossingen die bijdragen aan jouw succesbepalende uitzendprocessen. Direct inpasbaar in jouw IT-landschap.

Onze klanten

Met onze IT en dienstverlening als hart van hun core-processen beschikken onze klanten over een betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig IT-landschap waarmee zij zich bovendien blijvend kunnen aanpassen en onderscheiden.

Dagelijks profiteren onze klanten van de meest uitgebreide inclusieve software en ondersteuning. Met maximale focus op commercie omdat wij zorgen voor foutloze verloning & facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties.

Wij doen waar wij goed in zijn!

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Nieuws

jan 23, 2024
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur