Olympia verlengt samenwerking met Pivoton

Met de succesvolle implementatie van Kentro Office bij alle 130 vestigingen van Olympia hebben Olympia en Pivoton onlangs de jarenlange samenwerking langdurig verlengd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia.

Met de merkbelofte ‘Olympia geeft werk betekenis’ legt Olympia focus op de unieke waarde van ieder mens en hoe die tot uitdrukking komt in zijn of haar werk. Om haar digitale strategie richting de toekomst kracht bij te zetten, heeft Olympia gekozen voor Kentro Office: De proces ondersteunende software van Pivoton voor eindgebruikers op de vestigingen. Met de implementatie van Kentro Office zijn de werkprocessen van Olympia nog efficiënter en effectiever. Door de productiviteitswinst kunnen medewerkers meer ruimte maken voor betekenisvolle gesprekken met kandidaten, flexkrachten en klanten.

Voor zowel Olympia als Pivoton was de implementatie van Kentro Office het ideale moment om de bestaande samenwerking te verlengen.

Rogier van Hamburg, Chief Digital & Innovation Officer Olympia:

“Wij zijn op zoek naar tijdbesparing op administratieve verwerkingen. Al die tijd willen we liever steken in woorden van betekenis met onze kandidaten, flexkrachten en klanten. Met Kentro Office zetten we hier een mooie volgende stap mee“.

Kentro Office: de beste keuze voor Olympia

Met Kentro Office kiest Olympia ervoor medewerkers op de vestigingen maximaal te ondersteunen in hun werk. Hoe beter medewerkers met data worden geholpen en procesmatig worden ondersteund met slimme tools, hoe meer rendement dit oplevert. “Met deze oplossingen kiezen we voor een partner die samen met ons verder wil ontwikkelen. Verdere digitalisering van onze bedrijfsprocessen kan ons nog veel opleveren”, aldus Rogier van Hamburg.

Go live Kentro Office succesvol

Vanuit een gezamenlijke projectaanpak zijn alle vestigingen van Olympia gefaseerd live gebracht. De reacties van de eindgebruikers onderstreepten direct het beoogde resultaat: ‘procesondersteunend, makkelijk om mee te werken en een forse productiviteitsverbetering’ .

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

“Wij zijn erg blij met het partnership met Olympia voor de komende jaren. Er ligt met de recente implementatie van Kentro bij Olympia een perfecte basis om samen met hen verder te bouwen aan de ambities van Olympia. Door de inzet van Kentro in combinatie met onze Best of Breed propositie heeft Olympia een future-proof IT-landschap die verdere groei mogelijk maakt. De positieve reacties op Kentro Office zijn daarbij veelzeggend en een bevestiging van wat we willen bieden: gebruikersgemak en productiviteitswinst!”

Kentro Office biedt uitzendondernemingen veel voordelen:

  • Nauwelijks inwerktijd nodig; de intercedent kan vrijwel direct aan de slag;
  • Het gebruikersgemak bevordert de soepele implementatie. En minder administratieve ballast stimuleert gebruik;
  • Substantiële productiviteitsverbetering; de intercedent is sneller en effectiever, maakt minder fouten en kan zich volledig focussen op kerntaken, de werving en selectie en het plaatsen van kandidaten;
  • De marge gaat omhoog; de productiviteit verbetert en de indirecte kosten gaan omlaag;
  • Het is leuk om mee te werken: het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke systeem maakt het werken prettiger en gemakkelijker.

Bo Habets, Manager Kwaliteit & Support Olympia:

“Door open te staan voor elkaars ideeën wordt Kentro continu verbeterd. Voor mij is dit de kern van ons partnership. Eén van de kernwaarden bij Olympia is Ondernemen doen we samen, zo voelt de dagelijkse samenwerking tussen Olympia en Pivoton ook echt.”

Over Olympia
Dagelijks biedt Olympia werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen vanuit 130 vestigingen. Olympia richt zich vooral op praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Olympia bemiddelt mensen niet een keertje, maar maakt werk van hun werk. Helpt hen te veranderen als de wereld verandert. Maakt werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. En zo werk betekenis te geven. Voor de medewerker, én voor de samenleving. Olympia werkt samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert is Olympia de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen.

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.