Olympia verlengt samenwerking met Pivoton

een belangrijke stap gezet in de verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia

Met de succesvolle implementatie van Kentro Office bij alle 130 vestigingen van Olympia hebben Olympia en Pivoton onlangs de jarenlange samenwerking langdurig verlengd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia.

Met de merkbelofte ‘Olympia geeft werk betekenis’ legt Olympia focus op de unieke waarde van ieder mens en hoe die tot uitdrukking komt in zijn of haar werk. Om haar digitale strategie richting de toekomst kracht bij te zetten, heeft Olympia gekozen voor Kentro Office: De proces ondersteunende software van Pivoton voor eindgebruikers op de vestigingen. Met de implementatie van Kentro Office zijn de werkprocessen van Olympia nog efficiënter en effectiever. Door de productiviteitswinst kunnen medewerkers meer ruimte maken voor betekenisvolle gesprekken met kandidaten, flexkrachten en klanten.

Voor zowel Olympia als Pivoton was de implementatie van Kentro Office het ideale moment om de bestaande samenwerking te verlengen.

Rogier van Hamburg
Rogier van Hamburg

Chief Digital & Innovation Officer, Olympia

Wij zijn op zoek naar tijdbesparing op administratieve verwerkingen. Al die tijd willen we liever steken in gesprekken van betekenis met onze kandidaten, flexkrachten en klanten. Met Kentro Office zetten we hier een mooie volgende stap mee.
Rogier van Hamburg
Rogier van Hamburg

Kentro Office: de beste keuze voor Olympia

Met Kentro Office kiest Olympia ervoor medewerkers op de vestigingen maximaal te ondersteunen in hun werk. Hoe beter medewerkers met data worden geholpen en procesmatig worden ondersteund met slimme tools, hoe meer rendement dit oplevert. “Met deze oplossingen kiezen we voor een partner die samen met ons verder wil ontwikkelen. Verdere digitalisering van onze bedrijfsprocessen kan ons nog veel opleveren”, aldus Rogier van Hamburg.

Go live Kentro Office succesvol

Vanuit een gezamenlijke projectaanpak zijn alle vestigingen van Olympia gefaseerd live gebracht. De reacties van de eindgebruikers onderstreepten direct het beoogde resultaat: ‘procesondersteunend, makkelijk om mee te werken en een forse productiviteitsverbetering’ .

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

Wij zijn erg blij met het partnership met Olympia voor de komende jaren. Er ligt met de recente implementatie van Kentro bij Olympia een perfecte basis om samen met hen verder te bouwen aan de ambities van Olympia. Door de inzet van Kentro in combinatie met onze Best of Breed propositie heeft Olympia een future-proof IT-landschap die verdere groei mogelijk maakt. De positieve reacties op Kentro Office zijn daarbij veelzeggend en een bevestiging van wat we willen bieden: gebruikersgemak en productiviteitswinst!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Kentro Office biedt uitzendondernemingen veel voordelen:

  • Nauwelijks inwerktijd nodig; de intercedent kan vrijwel direct aan de slag;
  • Het gebruikersgemak bevordert de soepele implementatie. En minder administratieve ballast stimuleert gebruik;
  • Substantiële productiviteitsverbetering; de intercedent is sneller en effectiever, maakt minder fouten en kan zich volledig focussen op kerntaken, de werving en selectie en het plaatsen van kandidaten;
  • De marge gaat omhoog; de productiviteit verbetert en de indirecte kosten gaan omlaag;
  • Het is leuk om mee te werken: het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke systeem maakt het werken prettiger en gemakkelijker.
Bo Habets
Bo Habets

Manager Kwaliteit & Support, Olympia

Door open te staan voor elkaars ideeën wordt Kentro continu verbeterd. Voor mij is dit de kern van ons partnership. Eén van de kernwaarden bij Olympia is Ondernemen doen we samen, zo voelt de dagelijkse samenwerking tussen Olympia en Pivoton ook echt.
Bo Habets
Bo Habets

Over Olympia

Dagelijks biedt Olympia werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen vanuit 130 vestigingen. Olympia richt zich vooral op praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Olympia bemiddelt mensen niet een keertje, maar maakt werk van hun werk. Helpt hen te veranderen als de wereld verandert. Maakt werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. En zo werk betekenis te geven. Voor de medewerker, én voor de samenleving. Olympia werkt samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert is Olympia de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen.

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur