Tijdreis succesvol afgerond

Alle digitale middelen uit de kast getrokken. We gaan vooruit in de tijd

Tijdreis succesvol afgerond

Alle digitale middelen uit de kast getrokken om vooruit in de tijd te gaan, naar 8 januari 2021 om precies te zijn.

De eerste verloning en facturatie in 2021 heeft probleemloos gedraaid. Inclusief alle aanpassingen die nodig zijn voor de loonheffingen en premies. De simulatie voor onze klanten is succesvol afgerond.

Vol vertrouwen richting 1-1-2021!

Bedankt Olympia voor de support. Top gedaan Jessica de Groot en André Gelauf

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de
algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de
algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Dit vinden anderen van Pivoton

Michael Nijdam

C.F.O. ARTO RECRUITMENT
"Wij zijn al 25 jaar business partner. Al die jaren vertrouwen wij 100% op de foutloze verwerking van Pivoton. Want die zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Met Kentro Office zetten we onze digitale vernieuwing voort waardoor we onze werkprocessen kunnen blijven optimaliseren. Kentro Office gaat zeker bijdragen aan onze doelstellingen voor 2021 en verder."

Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!
"Wij waarderen het jarenlange partnership met Pivoton. Door de korte lijnen weten we elkaar goed te vinden. "

Martijn Poppinga

Owner, Select
"Efficiency en Select toekomstproof maken zijn belangrijke pijlers om verdere groei te kunnen realiseren."

Melanie Havelaar

District Manager, Raaak Personeel
"We hebben een uitgebreide marktconsultatie gedaan. De conclusie was simpel: met de software van Pivoton hebben wij de beste IT-oplossing in huis om onze groeiambities op de korte en lange termijn te verwezenlijken."

Catrien Coolen

Commercieel Directeur, APS Personeelservices
"De implementatie van Kentro Office en Konnekt vereist een gedegen project-aanpak, waarin samenwerking en wederzijds vertrouwen cruciaal zijn. Gezien onze ervaring met Pivoton hebben wij er het volste vertrouwen in deze implementatie zorgvuldig en succesvol af te ronden."

Marion de Vreede

Directeur, InterUM
"Wij brengen (internationaal) academisch talent en instellingen en bedrijven bij elkaar. Dat vraagt om focus, optimale dienstverlening en oprechte betrokkenheid. Dit verwachten wij ook van onze software leverancier. We vertrouwen al 21 jaar op de dienstverlening van Pivoton en met de implementatie van Kentro stellen we onze medewerkers nog meer in staat om de talenten van nu en in de toekomst de juiste werkervaring te bieden bij de juiste bedrijven."

Rogier van Hamburg

Chief Digital & Innovation Officer, Olympia
"Wij zijn op zoek naar tijdbesparing op administratieve verwerkingen. Al die tijd willen we liever steken in gesprekken van betekenis met onze kandidaten, flexkrachten en klanten. Met Kentro Office zetten we hier een mooie volgende stap mee."

Marc Sitskoorn

Algemeen Directeur, MultiFlexx
"Al 11 jaar vertrouwen wij op de software en dienstverlening van Pivoton. Wij van MutliFlexx streven continu naar het verbeteren van onze productiviteit met behoud en optimalisatie van kwaliteit die onze klanten van ons mogen verwachten. Met de software en dienstverlening van Pivoton zijn wij ervan overtuigd dat wij onze doelstellingen kunnen blijven realiseren. Het is voor ons, en voor onze klanten, een mooie next step."

Mark van Oosterhout

Directeur/ eigenaar, Raaak Personeel
"Pivoton stak er vanaf het eerste gesprek met kop en schouders bovenuit. Persoonlijk, eerlijk en what you see is what you get. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken. Een perfecte match, want zo werken wij ook met onze klanten. Eerlijk zakendoen zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat."

Marion Schoonhoven

Senior HR / Peoplemanager ARTO
"Pivoton is meer dan software alleen. Ze adviseren en ondersteunen ons en denken mee in wat wij nodig hebben. Het contact met de consultants en Customer Support is zeer prettig en worden altijd snel en goed geholpen."

Marcel Coolen

Algemeen Directeur, APS Personeelservices
"Wij streven naar maximale kwaliteit en persoonlijke aandacht, dat is ons specialisme. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met Pivoton hebben we de partner in huis die het maximale voor ons mogelijk maakt zonder enig verlies van onze kwaliteit."

Bo Habets

Manager Kwaliteit & Support, Olympia
"Door open te staan voor elkaars ideeën wordt Kentro continu verbeterd. Voor mij is dit de kern van ons partnership. Eén van de kernwaarden bij Olympia is Ondernemen doen we samen, zo voelt de dagelijkse samenwerking tussen Olympia en Pivoton ook echt."

Michael Nijdam

C.F.O. van ARTO RECRUITMENT
"“ARTO staat voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”."

Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!
"De software van Pivoton biedt ons stabiliteit en met Kentro Office zetten we een belangrijke innovatieve stap voorwaarts. Dit is voor ons van groot belang. Hiernaast geloven wij in een langdurige samenwerking en partnership met Pivoton. We hebben goed en persoonlijk contact en de lijnen zijn kort, precies zoals wij graag samenwerken. "

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 30, 2021

Solid Online Best of Breed partner

Solid Online Best of Breed partner
Pivoton en Solid Flex Solutions breiden samenwerking uit. Met deze partnership versterken we de jarenlange samenwerking waar onze (toekomstige) klanten van kunnen profiteren. Bekijk al het nieuws
mrt 30, 2021
Lees meer
mrt 30, 2021

Solid Flex Solutions

Solid Flex Solutions
Ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld, maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor interne bedrijfsprocessen. Het koppelen van de Pivoton omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk al het nieuws
mrt 30, 2021
Lees meer
mrt 10, 2021

Vacature Customer Support medewerker

Vacature Customer Support medewerker
Ken jij de flexbranche en alle daarbij horende backoffice processen als geen ander? Wil jij het verschil maken voor onze klanten door ze gevraagd en ongevraagd te helpen? Dan zoeken we jou! Bekijk al het nieuws
mrt 10, 2021
Lees meer
mrt 9, 2021

vacature Technisch IT Beheerder

vacature Technisch IT Beheerder
Heb jij ervaring met IT beheer? En wil jij samen met ons de volgende stap zetten in verdere optimalisatie en ontwikkeling van onze IT-infrastructuur? Wij komen graag met jou in contact! Bekijk al het nieuws
mrt 9, 2021
Lees meer
feb 19, 2021

Optimale ketenintegratie Cockpit

Optimale ketenintegratie Cockpit
Samen met onze partners werken aan groei! Bekijk al het nieuws
feb 19, 2021
Lees meer
jan 29, 2021

Nieuwe Directeur Pivoton

Nieuwe Directeur Pivoton
Paul van den Bosch benoemd tot Algemeen Directeur Bekijk al het nieuws
jan 29, 2021
Lees meer
jan 12, 2021

Er zit meer onder de motorkap dan je denkt!

Er zit meer onder de motorkap dan je denkt!
Mooi artikel in de december editie van de Flexmarkt Bekijk al het nieuws
jan 12, 2021
Lees meer
jan 6, 2021

Select is live met Kentro

Select is live met Kentro
Verdere groei mogelijk maken met de software van Pivoton en RecruitNow Bekijk al het nieuws
jan 6, 2021
Lees meer
jan 4, 2021

Raaak is live met Kentro

Raaak is live met Kentro
Samen met alle collega’s van Raaak en Pivoton hard aan gewerkt. En vandaag is Kentro live Bekijk al het nieuws
jan 4, 2021
Lees meer
dec 11, 2020

Jaarwerksessie 2020 digitaal

Jaarwerksessie 2020 digitaal
Met een tevredenheidsscore van 8,2 was het een zeer geslaagde webinar Bekijk al het nieuws
nov 26, 2020

Kentro Office is live bij ARTO RECRUITMENT, tijd voor taart

Kentro Office is live bij ARTO RECRUITMENT, tijd voor taart
Super nieuws dat ook ARTO 100% overtuigd is van de toegevoegde waarde van onze volledig geautomatiseerde software oplossing Bekijk al het nieuws
nov 26, 2020
Lees meer
sep 9, 2020

Pivoton als beste geselecteerd door Select

Pivoton als beste geselecteerd door Select
Met de inzet van Kentro en de dienstverlening die Pivoton daarbij biedt, kan Select zich vol focussen op verdere groei. Bekijk al het nieuws
sep 9, 2020
Lees meer
aug 31, 2020

Olympia verlengt samenwerking met Pivoton

Olympia verlengt samenwerking met Pivoton
een belangrijke stap gezet in de verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia Bekijk al het nieuws
aug 31, 2020
Lees meer
jun 11, 2020

Raaak Personeel kiest voor Pivoton

Raaak Personeel kiest voor Pivoton
Profiteren van IT-oplossingen en diensten waarbij betrouwbaarheid, schaalbaarheid en procesondersteuning centraal staan. Bekijk al het nieuws
jun 11, 2020
Lees meer
mei 27, 2020

ARTO Recruitment en Pivoton verlengen samenwerking

ARTO Recruitment en Pivoton verlengen samenwerking
ARTO vertrouwt al ruim 25 jaar op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Persoonlijk, servicegericht en kwaliteit staan centraal in de samenwerking Bekijk al het nieuws
mei 27, 2020
Lees meer
mei 18, 2020

Alertec Group kiest voor Pivoton

Alertec Group kiest voor Pivoton
Alertec verkiest Pivoton voor het automatiseren & optimaliseren van hun primair proces vanwege de expertise op het gebied van IT-oplossingen en W&R Bekijk al het nieuws
mei 18, 2020
Lees meer
dec 7, 2019

Actief Werkt! verlengt langdurig partnership met Pivoton

Actief Werkt! verlengt langdurig partnership met Pivoton
Met de recente overname van Prima Personeel is het contract tussentijds opengebroken en voor de komende jaren verlengd. Bekijk al het nieuws
dec 7, 2019
Lees meer
nov 20, 2019

Efficiënter en flexibeler samenwerken met nieuwe generatie data standaarden

Efficiënter en flexibeler samenwerken met nieuwe generatie data standaarden
Pivoton werkt in een 1,5 jaar durend project samen met o.a. SETU en TNO aan een nieuwe generatie data-standaarden voor de flexmarkt. Bekijk al het nieuws
okt 9, 2019

Voorbereidingen implementatie Actief Techniek in volle gang

Voorbereidingen implementatie Actief Techniek in volle gang
1 januari 2020 gaat Actief Techniek, nu nog onder de naam Prima Personeel, gebruik maken van de software en dienstverlening van Pivoton Bekijk al het nieuws
okt 9, 2019
Lees meer
okt 9, 2019

Jaarwerksessie Pivoton 2019

Jaarwerksessie Pivoton 2019
Op 5 december informeren wij tijdens onze jaarwerksessie onze klanten over aankomende veranderingen qua wet- en regelgeving en de impact van de WAB Bekijk al het nieuws
sep 2, 2019

Pivoton en SubAdvies gaan strategische samenwerking aan

Pivoton en SubAdvies gaan strategische samenwerking aan
Met de combinatie van betrouwbare output van Pivoton en tooling van Subadvies kunnen klanten optimaal profiteren van mogelijke financiële voordelen Bekijk al het nieuws
sep 2, 2019
Lees meer
jul 4, 2019

InterUM en Pivoton verlengen contract met 5 jaar

InterUM en Pivoton verlengen contract met 5 jaar
InterUM kiest vol overtuiging voor Pivoton vanwege de software en dienstverlening en verlengt de samenwerking Bekijk al het nieuws
jul 4, 2019
Lees meer
jun 14, 2019

Inzet IT is een EBIT-case

Inzet IT is een EBIT-case
Met een gezamenlijke EBIT-case maximaal rendement halen met je softwareleverancier. Verbeter je bedrijfsresultaat met IT Bekijk al het nieuws
jun 14, 2019
Lees meer
feb 14, 2019

Voortgang CAO Uitzendkrachten

Voortgang CAO Uitzendkrachten
Hoe staat het met de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten? Helaas loopt het traject minder voorspoedig dan cao-partijen hadden gehoopt. Bekijk al het nieuws
feb 14, 2019
Lees meer
feb 7, 2019

Tweede Kamer stemt in met WAB

Tweede Kamer stemt in met WAB
Het doel van de wet WAB is het herstellen van de balans tussen vast- en flexwerk door flex minder flex te maken en vast minder vast Bekijk al het nieuws
feb 7, 2019
Lees meer
jan 16, 2019

Release Kentro Office 1.8

Release Kentro Office 1.8
Nieuwe features die het werk van recruiters / intercedenten nog aangenamer gaan maken Bekijk al het nieuws
jan 16, 2019
Lees meer
jan 9, 2019

APS Personeelservices verlengt samenwerking

APS Personeelservices verlengt samenwerking
Kwaliteit van diensten en het persoonlijke contact richting opdrachtgevers en kandidaten verder optimaliseren Bekijk al het nieuws
jan 9, 2019
Lees meer
dec 21, 2018

Jaarwerksessie Pivoton groot succes

Jaarwerksessie Pivoton groot succes
Tijdens de jaarwerksessie brengen wij onze klanten op de hoogte van nieuwe en relevante wet- en regelgeving. Eindbeoordeling klanten: 4,56 op schaal van 1-5 Bekijk al het nieuws
nov 16, 2018

MultiFlexx en Pivoton verlengen samenwerking

MultiFlexx en Pivoton verlengen samenwerking
MultiFlexx kiest vol overtuiging voor Pivoton vanwege de software en dienstverlening en verlengt met een periode van 7 jaar. Bekijk al het nieuws
nov 16, 2018
Lees meer
okt 12, 2018

E&P Uitzendburo en Pivoton verlengen samenwerking

E&P Uitzendburo en Pivoton verlengen samenwerking
E&P vertrouwt al 18 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Met deze verlenging spreken beide partijen het vertrouwen in elkaar uit Bekijk al het nieuws
okt 12, 2018
Lees meer
sep 6, 2018

Uitrol Kentro Office bij Actief Werkt! succesvol

Uitrol Kentro Office bij Actief Werkt! succesvol
Actief Werkt! is de 2e klant waar Kentro Office succesvol is geïmplementeerd. Pivoton is klaar om Kentro Office bij al haar klanten te implementeren Bekijk al het nieuws
sep 6, 2018
Lees meer
jun 20, 2018

Aanpassing lonen per juli 2018

Aanpassing lonen per juli 2018
Software moet altijd compliant zijn met de actuele wet- en regelgeving en CAO’s, ook wat betreft verloning Bekijk al het nieuws
mei 24, 2018

Pivoton per 1 mei 2018 lid van Stichting ICT Valley

Pivoton per 1 mei 2018 lid van Stichting ICT Valley
Pivoton biedt graag toegevoegde waarde binnen de regio. Per 1 mei is Pivoton lid van Stichting ICT Valley en ziet uit naar samenwerking Bekijk al het nieuws
mei 24, 2018
Lees meer
apr 25, 2018

Data Ontsluiting

Data Ontsluiting
Alle frontofficedata, en de momenten van mutatie op deze data, beschikbaar Bekijk al het nieuws
apr 25, 2018

Kentro Office 1.4 is live

Kentro Office 1.4 is live
Kentro Office 1.4 is live per 22-4. Met veel nieuwe features en technische verbeteringen Bekijk al het nieuws
apr 24, 2018

ADV regeling

ADV regeling
Complexe wet- en regelgeving simpel maken Bekijk al het nieuws
apr 24, 2018

OutSystems versie 10 live

OutSystems versie 10 live
Voornaamste verbeteringen? Veiligheid, support en nog betere ondersteuning van mobile devices en apps. Bekijk al het nieuws
apr 24, 2018
Lees meer
feb 13, 2018

Artikel flexmarkt: Kom nu in actie

Artikel flexmarkt: Kom nu in actie
Waar op te letten en vooral welke acties zijn nodig! Bekijk al het nieuws
feb 9, 2018

Oplossing voor 10% verrekening bij looncorrecties

Oplossing voor 10% verrekening bij looncorrecties
Nieuwe geautomatiseerde voorziening Bekijk al het nieuws
jan 31, 2018

Noodzakelijke ondersteuning voor de AVG

Noodzakelijke ondersteuning voor de AVG
Het is bijna zover! 25 mei 2018 Bekijk al het nieuws
jan 31, 2018

Pivoton onderneemt actie na lekken Meltdown en Spectre

Pivoton onderneemt actie na lekken Meltdown en Spectre
Data op geheel eigen hardware onderbrengen zorgt voor geen risico Bekijk al het nieuws
jan 31, 2018
Lees meer
jan 31, 2018

Upgrade naar OutSystems 10

Upgrade naar OutSystems 10
Upgrade veiligheid en support Bekijk al het nieuws
jan 31, 2018
Lees meer
jan 9, 2018

Pivoton in top 10 beste bedrijven in de categorie HR software!

Pivoton in top 10 beste bedrijven in de categorie HR software!
2500 zakelijke beslissers delen ervaringen met magazine Management Team Bekijk al het nieuws
jan 9, 2018
Lees meer
jan 3, 2018

Actief Werkt! en Pivoton verlengen samenwerking!

Actief Werkt! en Pivoton verlengen samenwerking!
Vertrouwen op de innovatieve, stabiele en betrouwbare mid- en backoffice cloud software Bekijk al het nieuws
jan 3, 2018
Lees meer
dec 21, 2017

BPO besparing

BPO besparing
Weten hoeveel uw besparingspotentieel is? Bekijk al het nieuws
dec 21, 2017
Lees meer
dec 20, 2017

AVG workshop

AVG workshop
Meer weten over onze schoningsoplossing? Bekijk al het nieuws
dec 15, 2017

Hoe helpt digitalisering de uitzendwereld verder?

Hoe helpt digitalisering de uitzendwereld verder?
Topmensen uit de Nederlandse uitzendwereld tijdens een rondetafelgesprek. Bekijk al het nieuws
dec 15, 2017
Lees meer
dec 11, 2017

Jaarwerksessie 2018 druk bezocht!

Jaarwerksessie 2018 druk bezocht!
Veranderde wet- en regelgeving in 1 ochtend Bekijk al het nieuws
dec 6, 2017

Luba neemt SWA over

Luba neemt SWA over
Graag willen wij beiden partijen van harte feliciteren met deze mooie stap! Bekijk al het nieuws
dec 6, 2017
Lees meer
nov 22, 2017

AVG Workshop Pivoton

AVG Workshop Pivoton
25 mei 2018, klaar voor? Bekijk al het nieuws
nov 22, 2017
Lees meer
okt 25, 2017

In Person verlengt samenwerking met vijf jaar!

In Person verlengt samenwerking met vijf jaar!
In Person spreekt blijvend vertrouwen uit in Pivoton Bekijk al het nieuws
okt 25, 2017
Lees meer
okt 19, 2017

Iedereen zijn eigen portal!

Iedereen zijn eigen portal!
Profteer van Kentro Konnekt Bekijk al het nieuws
okt 19, 2017

Data ontsluitingsoplossing

Data ontsluitingsoplossing
Slim gebruiken en interpreteren van data Bekijk al het nieuws
aug 21, 2017

Paniek over de AVG? Niet bij Pivoton

Paniek over de AVG? Niet bij Pivoton
Wet- en Regelgeving altijd hoge prioriteit Bekijk al het nieuws
mei 23, 2017

Kentro Office live bij In Person!

Kentro Office live bij In Person!
Implementatie in volle gang Bekijk al het nieuws
mei 23, 2017
Lees meer
mei 16, 2017

Uitbetaling vakantiegeld

Uitbetaling vakantiegeld
Vakantiegeld geautomatiseerd uitbetalen Bekijk al het nieuws
mei 16, 2017

Alle portals op veiligheidsniveau A en A+

Alle portals op veiligheidsniveau A en A+
Tests van SSLLab succesvol afgerond Bekijk al het nieuws
mei 16, 2017
Lees meer
mrt 16, 2017

Flexibele einddatum

Flexibele einddatum
Werking FMS van flexibele einddatum verder uitgebreid Bekijk al het nieuws
mrt 16, 2017

FMS release 17.2.1

FMS release 17.2.1
Implementatie ‘Doorbetalen structurele toeslag bij uitbetaling van vakantiedagen Bekijk al het nieuws
mrt 16, 2017

APK door Customer Services

APK door Customer Services
advies over optimalisatie van uw processen Bekijk al het nieuws
mrt 16, 2017

De algemene verordening gegevensbescherming

De algemene verordening gegevensbescherming
Impact AVG op organsaties Bekijk al het nieuws
jan 30, 2017

Wet Aanpak Schijnconstructie

Wet Aanpak Schijnconstructie
Ondersteuning Pivoton Bekijk al het nieuws
jan 30, 2017

Groeiende omzet uitzendbranche 2016

Groeiende omzet uitzendbranche 2016
9% groei ABU marktmonitor Bekijk al het nieuws
jan 30, 2017
Lees meer
jan 30, 2017

Tweede module Kentro Konnekt live

Tweede module Kentro Konnekt live
open inschrijvingen Bekijk al het nieuws
dec 20, 2016

Jaarwerksessie weer drukbezocht

Jaarwerksessie weer drukbezocht
Wet- en Regelgeving in 1 ochtend Bekijk al het nieuws
dec 16, 2016

Klant tevredenheid CS

Klant tevredenheid CS
Gemiddelde eindcijfer een 7,8 Bekijk al het nieuws
dec 16, 2016
Lees meer
nov 17, 2016

Kentro Konnekt

Kentro Konnekt
De portalenoplossing voor kandidaat en inleners Bekijk al het nieuws
okt 3, 2016

Prinsjesdag 2016

Prinsjesdag 2016
De belangrijkste veranderingen voor de arbeidsmarkt op een rijtje Bekijk al het nieuws
okt 3, 2016
Lees meer
sep 27, 2016

Pivoton begint met opleveren raamwerk Wet bescherming persoonsgegevens

Pivoton begint met opleveren raamwerk Wet bescherming persoonsgegevens
Pivoton begint met opleveren raamwerk Wet bescherming persoonsgegevens Bekijk al het nieuws
sep 26, 2016

Pro Industry kiest voor Pivoton als software leverancier

Pro Industry kiest voor Pivoton als software leverancier
Verder professionaliseren in een sterk groeiende markt Bekijk al het nieuws
sep 26, 2016
Lees meer
apr 12, 2016

Beveiliging heeft Pivotons volledige aandacht

Beveiliging heeft Pivotons volledige aandacht
Veiligheid van software staat nooit stil Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016
Lees meer
apr 12, 2016

Kentro Office in gebruik

Kentro Office in gebruik
Het leven makkelijker maken. Recruiters en planners aan de slag met Kentro Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016

Outsystems in Gartner’s Visionaries Quadrant

Outsystems in Gartner’s Visionaries Quadrant
OutSystems opgenomen in Gartner’s Visionaries Quadrant voor ePaaS Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016
Lees meer
apr 12, 2016

Koppeling met InGoedeBanen

Koppeling met InGoedeBanen
Geautomatiseerd vacatures doorplaatsen Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016
Lees meer
apr 12, 2016

Releasekalender op basis drumbeatmodel

Releasekalender op basis drumbeatmodel
Rust, reinheid & regelmaat werpt zijn vruchten af Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016
Lees meer
apr 12, 2016

Sparren met de belastingdienst

Sparren met de belastingdienst
Voorstel verbetering wetgeving Bekijk al het nieuws
apr 12, 2016
Lees meer
feb 16, 2016

Technology Board Pivoton

Technology Board Pivoton
Bundelen van expertise voor verrassende oplossing Bekijk al het nieuws
feb 16, 2016

Het Wbp Dossier

Het Wbp Dossier
Ontwikkelingen rondom de Wet Bescherming Persoonsgegevens Bekijk al het nieuws
feb 16, 2016

Forse groei intercedenten met vakdiploma

Forse groei intercedenten met vakdiploma
Uitzendbranche signaleert behoefte aan vakbekwaamheid door complexiteit werkgeverschap. Bekijk al het nieuws
feb 16, 2016
Lees meer
feb 16, 2016

Outsystems ontvangt miljoenen investering

Outsystems ontvangt miljoenen investering
Extra budget voor sales, marketing en productontwikkeling gaat groei versnellen Bekijk al het nieuws
feb 16, 2016
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede

Postbus 239
6710 BE Ede

Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur