MultiFlexx en Pivoton verlengen samenwerking met 7 jaar

MultiFlexx en Pivoton hebben donderdag 15 november 2018 de samenwerking voor een periode van 7 jaar verlengd. Met de verloning & facturatie van Pivoton kan MultiFlexx de kwaliteit en betrouwbaarheid blijven waarborgen voor hun klanten. Met de implementatie van Kentro Konnekt, de portaaloplossing voor kandidaten en inleners, wordt er gezorgd voor een nog betere stroomlijning en digitalisering van hun IT-proces met optimale gebruiksvriendelijkheid.

Samenwerking 

Maart 2007 tekende MultiFlexx en Pivoton een éénjarig contract voor de afname van FMS voor verloning & facturatie. Na een gedegen marktconsultatie heeft MultiFlexx vol overtuiging gekozen voor een verlenging van de bestaande samenwerking.
Om de kwaliteit van verloning & facturatie te kunnen waarborgen en stappen te blijven zetten in het verder stroomlijnen van hun IT-proces, heeft MultiFlexx opnieuw gekozen voor de software van Pivoton. Dit, in combinatie met de inzet van Kentro Konnekt, zorgt voor structurele toegevoegde waarde in kosten efficiëntie, een hogere productiviteit en daarmee het verbeteren van de marge.

Marc Sitskoorn, Algemeen Directeur van MultiFlexx:

Al 11 jaar vertrouwen wij op de software en dienstverlening van Pivoton. Wij van MutliFlexx streven continu naar het verbeteren van onze productiviteit met behoud en optimalisatie van kwaliteit die onze klanten van ons mogen verwachten. Met de software en dienstverlening van Pivoton zijn wij ervan overtuigd dat wij onze doelstellingen kunnen blijven realiseren. Het is voor ons, en voor onze klanten, een mooie next step”.

Samenwerking MultiFlexx en Pivoton is meer dan alleen IT

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

MultiFlexx heeft een uniek business model voor een specifieke doelgroep waarvoor zij het beste van alle werelden bij elkaar brengen. Ik ben dan ook zeer verheugd dat MultiFlexx ons heeft gekozen als strategische partner om samen hun doelstellingen te kunnen realiseren. Wetende dat MultiFlexx de markt, en dus concurrenten, heeft verkend en uiteindelijk voor Pivoton heeft gekozen, geeft mij dit veel vertrouwen. Elkaar samen versterken en zoeken naar de beste oplossingen, is altijd een motivator. Voor mij en de gehele organisatie”.

Over MultiFlexx

MultiFlexx is in 1994 opgericht. MultiFlexx is gespecialiseerd in de organisatie en beheersing van het totale inhuurproces. Met de inzet van MultiFlexx realiseert u 100% rechtmatige inzet, financiering en kan bespaard worden op de kosten voor alle flexibele arbeid. U krijgt grip en overzicht krijgen op de totale inhuur.

MultiFlexx was de eerste Managed Service Provider voor flexarbeid in Nederland. Zij adviseren en begeleiden het hele proces rond inhuur van uitzendkrachten, gedetacheerden, payrollers, zzp’ers, IB-47-ers, vrijwilligers en stagiairs. En voeren dit feilloos uit, toegesneden op de organisatie en vraag. Dankzij de kennis en ervaring van MultiFlexx in combinatie met maatwerk rendeert flexibele inzet optimaal.

http://www.multiflexx.nl/