MultiFlexx en Pivoton verlengen samenwerking

MultiFlexx kiest vol overtuiging voor Pivoton vanwege de software en dienstverlening en verlengt met een periode van 7 jaar.

Pivoton en MultiFlexx hebben donderdag 15 november 2018 de samenwerking voor een periode van 7 jaar verlengd. Met de verloning & facturatie van Pivoton kan MultiFlexx de kwaliteit en betrouwbaarheid blijven waarborgen voor hun klanten. Met de implementatie van Kentro Konnekt, de portaaloplossing voor kandidaten en inleners, wordt er gezorgd voor een nog betere stroomlijning en digitalisering van hun IT-proces met optimale gebruiksvriendelijkheid.

Samenwerking

Maart 2007 tekende MultiFlexx en Pivoton een éénjarig contract voor de afname van FMS voor verloning & facturatie. Na een gedegen marktconsultatie hebben ze vol overtuiging gekozen voor een verlenging van de bestaande samenwerking.

Om de kwaliteit van verloning & facturatie te kunnen waarborgen en stappen te blijven zetten in het verder stroomlijnen van hun IT-proces, hebben ze opnieuw gekozen voor de software van Pivoton. Dit, in combinatie met de inzet van Kentro Konnekt, zorgt voor structurele toegevoegde waarde in kosten efficiëntie, een hogere productiviteit en daarmee het verbeteren van de marge.

Marc Sitskoorn
Marc Sitskoorn

Algemeen Directeur, MultiFlexx

Al 11 jaar vertrouwen wij op de software en dienstverlening van Pivoton. Wij van MutliFlexx streven continu naar het verbeteren van onze productiviteit met behoud en optimalisatie van kwaliteit die onze klanten van ons mogen verwachten. Met de software en dienstverlening van Pivoton zijn wij ervan overtuigd dat wij onze doelstellingen kunnen blijven realiseren. Het is voor ons, en voor onze klanten, een mooie next step.
Marc Sitskoorn
Marc Sitskoorn
Roel Keizer
Roel Keizer

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

MultiFlexx heeft een uniek business model voor een specifieke doelgroep waarvoor zij het beste van alle werelden bij elkaar brengen. Ik ben dan ook zeer verheugd dat MultiFlexx ons heeft gekozen als strategische partner om samen hun doelstellingen te kunnen realiseren. Wetende dat ze de markt, en dus concurrenten, heeft verkend en uiteindelijk voor Pivoton hebben gekozen, geeft mij dit veel vertrouwen. Elkaar samen versterken en zoeken naar de beste oplossingen, is altijd een motivator. Voor mij en de gehele organisatie.

Roel Keizer
Roel Keizer

Over MultiFlexx

MultiFlexx is in 1994 opgericht en gespecialiseerd in de organisatie en beheersing van het totale inhuurproces. Met de inzet van MultiFlexx realiseert u 100% rechtmatige inzet, financiering en kan bespaard worden op de kosten voor alle flexibele arbeid. U krijgt grip en overzicht krijgen op de totale inhuur.

Ze waren de eerste Managed Service Provider voor flexarbeid in Nederland. Zij adviseren en begeleiden het hele proces rond inhuur van uitzendkrachten, gedetacheerden, payrollers, zzp’ers, IB-47-ers, vrijwilligers en stagiairs. En voeren dit feilloos uit, toegesneden op de organisatie en vraag. Dankzij de kennis en ervaring in combinatie met maatwerk rendeert flexibele inzet optimaal.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur