MT1000 – Pivoton behaalt opnieuw 2e plaats meest klantgerichte bedrijf in de categorie HR software

Pivoton stijgt met stip naar plaats 81 in de algehele top 1000 zakelijke en financiële dienstverleners

Wat een supermooi bericht: Pivoton is een van de snelste stijgers in de MT1000 van 2022 op plaats nr. 81, de lijst van meest gewaarde zakelijke dienstverleners van Nederland! Met als kers op de taart, we hebben onze 2e plaats in de categorie ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector HR Software’ weten te behouden.

MT/Sprout voert jaarlijks in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een onafhankelijk onderzoek uit onder duizenden zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Het resultaat is de MT1000, een ranglijst van dienstverleners in verschillende categorieën.

Pivoton heeft dit jaar opnieuw de fantastische 2e plaats ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland’ in de categorie HR Software weten te behouden. Deze categorie betreft alle vormen van HR en dus niet specifiek flexbranche. Kijken we verder naar de resultaten, dan zijn wij op 3 van de vijf onderdelen verder gestegen.

  • NPS score plaats 6 (plaats 11 in 2021)
  • Overal score op plaats 7 (plaats 9 in 2021)
  • Excellente uitvoering plaats 10 (plaats 14 in 2021)

Alle resultaten van de categorie HR software vind je hier.

Top 1000

Het totaal aantal bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening in Nederland is 612.605. Pivoton staat in de top 1000 lijst op plaats nr. 81. Een geweldig resultaat, we staan in een mooi lijst met gerenommeerde bedrijven. Zie hieronder een sneak peek van de lijst, en check hier de gehele MT1000 lijst.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

De resultaten van vorig jaar waren al uiterst mooi. En hoewel we wisten dat het evenaren daarvan moeilijk zou zijn, zijn we uiteraard gegaan voor een nog betere score. Dat we dit met deze uitslagen hebben bereikt is fantastisch. Dat we 1 van de snelste stijgers zijn in de overall lijst van alle zakelijke dienstverleners in Nederland, is het perfecte signaal naar onze medewerkers en klanten. De scores in de categorie HR Software spreken verder voor zich; we bieden de beste mid- en backoffice software voor de flexbranche met de beste en meest klantgerichte ondersteuning en support voor onze klanten.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

Wij werken continu aan doorontwikkeling van onze software in combinatie met maximale ontzorging. Het is fijn dit zo terug te zien in deze waardering. Zo bouwen we samen met onze klanten aan succes via ‘partnerships op maat’. Dit resultaat is de perfecte aanmoediging om hier iedere dag verder aan te blijven werken. Dit gaan we even vieren en daarna gaan we weer keihard verder. Dank ook aan onze klanten met wie we dit samen doen!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over de MT1000

De MT1000-lijst van beste dienstverleners wordt samengesteld na onderzoek door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout. Voor de MT1000 worden bedrijven beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de Net Promoter Score (NPS). Respondenten zijn beslissers met inkoopbevoegdheid die in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met de te beoordelen bedrijven. De MT1000 geeft inzicht in hoe zakelijk dienstverleners in 60 branches, waaronder executive search, uitzendbureaus, accountancy en schoonmaak, scoren ten opzichte van hun directe concurrenten.

Meer weten over de MT1000

Over Pivoton

Pivoton biedt met Kentro dé beste back- en midoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, efficiency, betrouwbaarheid en connectiviteit en bieden stabiliteit waar het nodig is en flexibiliteit waar het kan.

Met Kentro profiteren onze klanten van:

  • Minimale inwerktijd
  • Significante productiviteitsverbetering
  • Maximale compliancy t.a.v. wet- en regelgeving
  • Unieke ontzorging en dienstverlening

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur