MT1000 - Pivoton nummer #2 Meest klantgerichte bedrijf categorie HR software!

4500 zakelijke beslissers delen ervaringen met MT/Sprout

MT/Sprout voert jaarlijks in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een onafhankelijk onderzoek uit onder duizenden zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Het resultaat is de MT1000, een ranglijst van dienstverleners in verschillende categorieën. Pivoton heeft dit jaar de 2e plaats behaald in de categorie ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector HR Software’.

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton, is blij verrast met de nominatie: ‘Het is fijn om te horen dat we zoveel waardering vanuit de markt krijgen en het is een prachtig signaal naar onze medewerkers die elke dag met veel passie hun werk doen’.

De 2e plaats behaald in de categorie ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector HR Software’ is een fantastisch resultaat waar wij trots op zijn. We staan in een mooi lijstje met gerenommeerder bedrijven.

Wij werken continu aan doorontwikkeling van onze software in combinatie met maximale ontzorging. Zo bouwen we samen met onze klanten aan succes via ‘partnerships op maat’. Dit resultaat is de perfecte aanmoediging om hier iedere dag verder aan te blijven werken.

 

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

De 2e plaats als ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector HR Software’ bevestigt de meerwaarde van onze koers. We investeren in duurzame klantrelaties. Binnen onze organisatie zijn we op ieder niveau nauw betrokken bij de klant: van directie tot customer support en van productowners tot consultants. Wij bieden dus ‘meer dan IT’ en streven ernaar onze klant maximaal te ontzorgen.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Bekijk hier de gehele MT1000 editie 2021.

Meer weten over de MT1000?

Over Pivoton:

Pivoton is dé IT-partner voor de flexbranche. Wij bieden geavanceerde ondersteunende software voor het gehele dagelijkse proces van flexbedrijven: van de plaatsing van een uitzendkracht tot en met de verloning & facturatie. Onze software kenmerkt zich door efficiency en volledig geïntegreerde wet- en regelgeving die altijd up-to-date is. Het resultaat: vestigingsmedewerkers die nauwkeurig en met plezier hun werk doen, hoge productiviteit en besparing op operationele kosten.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur