Olympia

Wij kiezen voor een partner die samen met ons verder wil ontwikkelen en verdere digitalisering van onze bedrijfsprocessen mogelijk kan maken

Over Olympia

Dagelijks biedt Olympia werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen vanuit 130 vestigingen. Olympia richt zich vooral op praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Olympia bemiddelt mensen niet een keertje, maar maakt werk van hun werk. Helpt hen te veranderen als de wereld verandert. Maakt werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. En zo werk betekenis te geven. Voor de medewerker, én voor de samenleving. Olympia werkt samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert is Olympia de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen.

Samenwerking & Kentro Office

Olympia en Pivoton werken al langdurig samen. Om haar digitale strategie richting de toekomst kracht bij te zetten, heeft Olympia gekozen voor Kentro Office: De proces ondersteunende software van Pivoton voor eindgebruikers op de vestigingen. Met de implementatie van Kentro Office zijn de werkprocessen van Olympia nog efficiënter en effectiever. Door de productiviteitswinst kunnen medewerkers meer ruimte maken voor betekenisvolle gesprekken met kandidaten, flexkrachten en klanten.

Wat Olympia de afgelopen jaren heeft gezegd over de samenwerking met Pivoton:

 

Rogier van Hamburg
Rogier van Hamburg

Chief Digital & Innovation Officer, Olympia

Wij zijn op zoek naar tijdbesparing op administratieve verwerkingen. Al die tijd willen we liever steken in gesprekken van betekenis met onze kandidaten, flexkrachten en klanten. Met Kentro Office zetten we hier een mooie volgende stap mee.
Rogier van Hamburg
Rogier van Hamburg
Bo Habets
Bo Habets

Manager Kwaliteit & Support, Olympia

Door open te staan voor elkaars ideeën wordt Kentro continu verbeterd. Voor mij is dit de kern van ons partnership. Eén van de kernwaarden bij Olympia is Ondernemen doen we samen, zo voelt de dagelijkse samenwerking tussen Olympia en Pivoton ook echt.
Bo Habets
Bo Habets
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton over het partnership:

Wij zijn erg blij met het partnership met Olympia. Met Kentro ligt er een perfecte basis om samen met hen verder te bouwen aan de ambities van Olympia. Door de inzet van Kentro in combinatie met onze Best of Breed propositie heeft Olympia een future-proof IT-landschap die verdere groei mogelijk maakt. De positieve reacties op Kentro Office zijn daarbij veelzeggend en een bevestiging van wat we willen bieden: gebruikersgemak en productiviteitswinst!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Meer weten over Olympia? Neem eens een kijkje op hun website.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27
Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur