ARTO Uitzendbureau

25 jaar vertrouwen op betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Pivoton verzorgt de volledige verwerking wat betreft de verloning & facturatie

Over ARTO

Opgericht in 1959 kunnen ze buigen over een rijke historie. In de loop der jaren uitgegroeid tot een onafhankelijk full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de gehele Randstad. Persoonlijke betrokkenheid en service zit in hun DNA. Het vinden van de perfecte match of het geven van het juiste advies is iets wat zij iedere dag met veel passie doen. Dat doen ze al sinds 1959 en daar zijn ze uiteraard heel erg trots op.

Samenwerking

ARTO vertrouwt al ruim 25 jaar op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Pivoton verzorgt de volledige verwerking wat betreft de verloning & facturatie. Persoonlijk, servicegericht en kwaliteit staan centraal in de samenwerking. Om de kwaliteit van diensten en de persoonlijke service richting opdrachtgevers en kandidaten verder te optimaliseren, heeft ARTO gekozen voor de nieuwste software oplossingen van Pivoton: Kentro Office en Konnekt.

Waarom de keuze voor Kentro Office?

Met Kentro Office ondersteunt Pivoton de medewerkers op de vestiging optimaal in hun werk. Hoe beter men met data en met verschillende slimme tools wordt ondersteund, hoe efficiënter de frontoffice kan opereren. Zo kunnen de oplossingen, die met de tijd meebewegen, structureel bijdragen aan de strategie en de dienstverlening van ARTO in de toekomst.

Wat ARTO de afgelopen jaren heeft gezegd over de samenwerking met Pivoton:

Michael Nijdam
Michael Nijdam

C.F.O. ARTO RECRUITMENT

Wij zijn al 25 jaar business partner. Al die jaren vertrouwen wij 100% op de foutloze verwerking van Pivoton. Want die zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Met Kentro Office zetten we onze digitale vernieuwing voort waardoor we onze werkprocessen kunnen blijven optimaliseren. Kentro Office gaat zeker bijdragen aan onze doelstellingen voor 2021 en verder.
Michael Nijdam
Michael Nijdam
Marion Schoonhoven
Marion Schoonhoven

Senior HR / Peoplemanager ARTO

Pivoton is meer dan software alleen. Ze adviseren en ondersteunen ons en denken mee in wat wij nodig hebben. Het contact met de consultants en Customer Support is zeer prettig en worden altijd snel en goed geholpen.
Marion Schoonhoven
Marion Schoonhoven
Michael Nijdam
Michael Nijdam

C.F.O. van ARTO RECRUITMENT

“Wij staan voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”.
Michael Nijdam
Michael Nijdam
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton over het partnership:

Wij koesteren het langdurige partnership. Hoe mooi is het dat we nu met deze contractverlening ook bijdragen aan de next step van ARTO door Kentro Office en Kentro Konnekt te implementeren. Hiermee blijft onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service geborgd en gaan ze profiteren van optimale procesondersteuning en productiviteitsverbetering.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Meer weten over ARTO? Neem eens een kijkje op hun website.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur