Actief Werkt!

Al meer dan 18 jaar vertrouwt Actief Werkt! op de software en dienstverlening van Pivoton. Actief Nederland profiteert al vanaf de lancering van Kentro Office

Over Actief Nederland

Actief Techniek en Actief Werkt! zijn onderdeel van Actief Nederland. Een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. Actief heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is uitgegroeid tot een top-10 speler op de Nederlandse markt. Dagelijks stellen Actief Werkt! en Actief Techniek meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland. Zowel Actief Techniek als Actief Werkt! onderscheiden zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. Ze willen dicht bij klanten, flexcollega’s en vakmensen staan. Daarnaast hechten ze veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap.

Samenwerking & Kentro

Al meer dan 18 jaar vertrouwt Actief Werkt! op de software en dienstverlening van Pivoton. Actief Nederland profiteert al vanaf de lancering van Kentro Office, de intuïtieve procesondersteunende software, en de betrouwbare dienstverlening van Pivoton. Bij Actief Werkt! geloven ze dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom is er ook gekozen voor de nieuwste generatie software van Pivoton: Kentro Office. Met Kentro Office kunnen de medewerkers van Actief Werkt! nog effectiever en efficiënter werken waardoor er meer tijd ontstaat voor de flexkracht en de klant.

Wat ActiefWerkt! de afgelopen jaren heeft gezegd over de samenwerking met Pivoton:

Hans Damhuis
Hans Damhuis

CFO Actief Nederland

Het vertrouwen in Pivoton is groot. Niet voor niets maken we al 20 jaar gebruik van de producten en diensten van Pivoton. Met het openbreken en verlengen van het contract geven we blijk van waardering naar Pivoton en bevestigen we het vertrouwen in een duurzame, gezamenlijke succesvolle toekomst.
Hans Damhuis
Hans Damhuis
Hans Damhuis
Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!

De software van Pivoton biedt ons stabiliteit en met Kentro Office zetten we een belangrijke innovatieve stap voorwaarts. Dit is voor ons van groot belang. Hiernaast geloven wij in een langdurige samenwerking en partnership met Pivoton. We hebben goed en persoonlijk contact en de lijnen zijn kort, precies zoals wij graag samenwerken.
Hans Damhuis
Hans Damhuis
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton over het partnership:

Wij kennen al een lange historie met Actief Werkt!, waarbij ons producten- en dienstenportfolio de kernprocessen van Actief Werkt! maximaal faciliteert. Partnership, betrouwbaarheid, digitalisering en productiviteit staan hierbij centraal. Mooi om met dit partnership verdere groei van Actief Nederland te mogen faciliteren. We stappen trots een nieuw decennium in!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch
Anoek van Leijsen
Anoek van Leijsen

ICT Manager Actief Nederland

Pivoton geeft ons rust en stabiliteit in de mid- en backoffice. Die staan als een huis. Door het open karakter van de systemen van Pivoton kunnen we goed koppelen met andere strategische partners, waardoor we gestroomlijnde en efficiënte processen creëren. Zo kunnen we veel tijd steken in datgene dat zo belangrijk is en onderdeel is van onze strategie: persoonlijke aandacht voor onze flexkrachten en klanten.
Anoek van Leijsen
Anoek van Leijsen
Hans Damhuis
Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!

Wij waarderen het jarenlange partnership met Pivoton. Door de korte lijnen weten we elkaar goed te vinden.
Hans Damhuis
Hans Damhuis

Meer weten over ActiefWerkt!? Neem eens een kijkje op hun website.

Download onze white paper over de implementatie bij Actief Werkt!

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur