Kentro Office live bij In Person!

Op maandag 8 mei is In Person succesvol live gegaan met Kentro Office; de nieuwe generatie frontofficesoftware van Pivoton. De intensieve samenwerking van de afgelopen maanden tussen Pivoton en In Person heeft bijgedragen aan deze succesvolle implementatie.

Kentro Office is zo ontwikkeld dat de intercedenten er direct mee aan de slag kunnen en het uitzendproces optimaal wordt ondersteund. De bijzonder gebruikersvriendelijke interface die de gebruiker de juiste informatie op het juiste moment biedt bewijst hiermee nu ook in de praktijk zijn waarde.

‘Veel dingen zijn er makkelijker en overzichtelijker op geworden’

In Person gelooft in innovatie, optimalisatie en persoonlijke aandacht, iets waar Kentro Office hen optimaal in ondersteunt.

Kerren Michorius (Manager IPQS In Person): ‘Door het gebruik van Kentro Office verloopt het proces veel efficiënter waardoor er meer tijd vrijkomt voor persoonlijke aandacht naar de flexkracht en de inlener toe.

Matthijs Schouten (Projectleider Pivoton): ‘In nauwe samenwerking met In Person rollen wij momenteel Kentro Office uit. Zo’n 8 key-users van In Person laten een vestiging in enkele uren de werking van Kentro zien. Daarna zijn de vestigingen in staat zelfstandig het uitzendproces in Kentro Office uit te voeren. Een ongekend snelle inwerktijd met zeer enthousiaste reacties van de eindgebruikers’.

 

De eerste reacties van de intercedenten bij In Person over Kentro Office zijn zeer positief. Enkele reacties vanuit In Person:

‘Heel enthousiast, het ziet er strak uit en ik zie alleen de informatie die ik wil zien en nodig heb’

‘Het is makkelijk in gebruik en je leert door het te gebruiken’

‘Veel dingen zijn er makkelijker en overzichtelijker op geworden’

‘Al met al erg enthousiast en positief over Kentro Office!’

 

Einde van deze week zal Kentro Office op alle vestigingen geïmplementeerd zijn en daarmee heeft In Person een mooie stap gezet in het bereiken van haar ambities. Pivoton kijkt met trots en plezier terug op deze implementatie en is klaar om Kentro Office ook bij andere klanten te implementeren.

Benieuwd naar Kentro Office? Bekijk hier het filmpje over hoe je het overzicht behoudt met Kentro Office.

Meer weten over Kentro Office en alle functionaliteiten? Neem contact op met Paul van den Bosch.