In Person succesvol live met Kentro Office

Implementatie in volle gang

Op maandag 8 mei is In Person succesvol live gegaan met Kentro Office; de nieuwe generatie frontofficesoftware van Pivoton. De intensieve samenwerking van de afgelopen maanden tussen Pivoton en In Person heeft bijgedragen aan deze succesvolle implementatie.

Kentro Office is zo ontwikkeld dat de intercedenten er direct mee aan de slag kunnen en het uitzendproces optimaal wordt ondersteund. De bijzonder gebruikersvriendelijke interface die de gebruiker de juiste informatie op het juiste moment biedt bewijst hiermee nu ook in de praktijk zijn waarde.

‘Veel dingen zijn er makkelijker en overzichtelijker op geworden’

In Person gelooft in innovatie, optimalisatie en persoonlijke aandacht, iets waar Kentro Office hen optimaal in ondersteunt.

Kerren Michorius (Manager IPQS In Person):

‘Door het gebruik van Kentro Office verloopt het proces veel efficiënter waardoor er meer tijd vrijkomt voor persoonlijke aandacht naar de flexkracht en de inlener toe.’

Matthijs Schouten (Projectleider Pivoton):

In nauwe samenwerking met In Person rollen wij momenteel Kentro Office uit. Zo’n 8 key-users van In Person laten een vestiging in enkele uren de werking van Kentro zien. Daarna zijn de vestigingen in staat zelfstandig het uitzendproces in Kentro Office uit te voeren. Een ongekend snelle inwerktijd met zeer enthousiaste reacties van de eindgebruikers’.

De eerste reacties van de intercedenten bij In Person over Kentro Office zijn zeer positief. Enkele reacties vanuit In Person:

  • ‘Heel enthousiast, het ziet er strak uit en ik zie alleen de informatie die ik wil zien en nodig heb’
  • ‘Het is makkelijk in gebruik en je leert door het te gebruiken’
  • ‘Veel dingen zijn er makkelijker en overzichtelijker op geworden’
  • ‘Al met al erg enthousiast en positief over Kentro Office!’

Implementatie in volle gang

Einde van deze week zal Kentro Office op alle vestigingen geïmplementeerd zijn en daarmee heeft In Person een mooie stap gezet in het bereiken van haar ambities. Pivoton kijkt met trots en plezier terug op deze implementatie en is klaar om Kentro Office ook bij andere klanten te implementeren.

Meer weten over Kentro Office en alle functionaliteiten? Neem contact op met Paul van den Bosch.

Meer weten over In Person? Neem een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur