Jaarwerksessie 2022 groot succes

Wet- en Regelgeving 2023 | Wat zijn alle aankomende veranderingen | jaarwerksessie | score 9,3

Tijdens de jaarwerksessie brengen wij onze klanten op de hoogte van nieuwe en relevante wet- en regelgeving. In 2019 beloond met een 9,1 dachten we dit niet te kunnen overtreffen. Maar niets is minder waar: Eindbeoordeling klanten in 2022: 9,3

Voor veel klanten van Pivoton een begrip: de jaarwerksessie. Wij organiseren voor al onze klanten kosteloos de altijd goed bezochte jaarwerksessie waarin wij in één ochtend al onze klanten meenemen in alle aankomende veranderingen en hoe onze software het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk gaat maken. Om na afloop met zijn allen gezellig te genieten van een uitgebreide lunch en de mogelijkheid om bij te kletsen over de kansen en uitdagingen.

Voorbereiding

Al maanden geleden zijn wij begonnen met de interne voorbereidingen om de noodzakelijke wijzigingen 2023 door te voeren in onze software. Na de jaarwerksessie is het dan eindelijk zover: we kunnen samen met onze klanten starten aan de uitvoering van het jaarwerk zodat 9 januari de eerste verloning probleemloos kan plaatsvinden.

Jaarwerksessie 2022

1 december werden alle deelnemers door onze Product Owner André Gelauf meegenomen in de aanstaande veranderingen per 2023. Uiteraard werd ook toegelicht hoe de nieuwe wet- en regelgeving verwerkt is in onze software. Want ook in 2023 is compliancy weer volledig gewaarborgd met onze software! Onderwerpen die aan bod kwamen:

 • Fiscale wijzigingen 2023
 • Jaaraanpassingen loonaangifte
 • CAO ABUNBBU 2023
 • Aanpassing STIPP pensioen
 • BBL met uitzendbeding geen lage WW-premie meer
 • Registratieplicht CO2
 • Planning en invulling jaarwerk

Nieuwe gezichten en een hoge opkomst voorspelde al veel goeds en tijdens de afsluitende lunch kwam de bevestiging: ook deze jaarwerksessie van Pivoton was weer zeer geslaagd.

Welk cijfer onze klanten overall hebben gegeven?  Een 9,3! Daar zijn wij super trots op.

Mogelijk impact richting 2024 en verder

Ook werd er door André een doorkijk gegeven naar 2024 en verder. Je kunt hierbij denken aan de volgende wijzigingen en mogelijke besluiten:

 • Ontwerpbesluit wijziging Besluit Wfsv en Besluit nadere regels oproepovereenkomst
 • Veranderingen definitie inkomstenverhouding
 • LIV en Jeugd-LIV
 • Certificering uitzendbureaus

Een reactie van een deelnemer was veelzeggend:

“Dank dat ik er weer bij mocht zijn! Prima geregeld en goed te volgen. Fijn dat er ook al een inkijkje was voor volgend jaar! En gelukkig dat we weer met zijn allen samen konden lunchen, altijd gezellig.”

André Gelauf
André Gelauf

André Gelauf, Product Owner Pivoton

Fijn om na 2 jaar digitale jaarwerksessie weer iedereen live te zien. Ik merkte dat klanten er echt naar hebben uitgekeken. Iedereen was enthousiast, dat merkte ik al tijdens het ontvangst. En eerlijk is eerlijk, wet- en regelgeving is en blijft complex. Leuker kunnen we het soms niet maken, wel makkelijker. Prettig om op deze manier onze klanten mee te nemen in alle veranderingen die op stapel zijn zodat zij goed voorbereid zijn voor aankomend jaar, maar ook voor de komende jaren. En een score van 9,3 is echt ongekend hoog. Al met al, een super geslaagde jaarwerksessie 2022.

André Gelauf
André Gelauf

Meer weten?

Benieuwd naar de voornaamste aandachts- en voorbereidingspunten richting 2023? Heb je twijfels en wellicht hulp nodig? Dan horen wij dat graag en neem direct contact met ons op.

Wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak om je meer te vertellen over Wet & Regelgeving richting 2023, hoe wij onze klanten ontzorgen tijdens het jaarwerk en de toegevoegde waarde van onze oplossingen en bijbehorende diensten voor jouw organisatie.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur