Jaarwerksessie 2 december 2021

Elk jaar organiseert Pivoton kosteloos de drukbezochte jaarwerksessie waarin wij onze klanten in één ochtend meenemen in alle aankomende veranderingen en hoe onze software het de organisatie zo gemakkelijk mogelijk gaat maken

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de wijzigingen Wet- en Regelgeving 2022. Denk hierbij aan verkorting Fase A/1-2, verkorting Fase B/3, verkorting wachttijd voor aanvang Basisregeling en nog een aantal andere wijzigingen.

Op 2 december organiseren wij kosteloos onze jaarwerksessie waarin wij onze klanten in één ochtend meenemen in alle aankomende veranderingen en hoe onze software het de organisatie zo gemakkelijk mogelijk gaat maken. En dit jaar gelukkig weer fysiek op locatie inclusief uitgebreide lunch.

  • Wat wijzigt er op het gebied van Wet- en Regelgeving?
  • Wat is de impact voor flexkrachten en klanten?
  • Wijzigt er iets met de nieuwe ABU- en NBBU cao?

Antwoorden op deze vragen en alle andere vragen tijdens onze jaarwerksessie waar we dieper ingaan op alle aankomende veranderingen, tips geven en hoe onze software het de organisaties zo gemakkelijk mogelijk gaat maken.

De jaarwerksessie is op donderdag 2 december in het Van der Valk Hotel in Houten.

Het programma is als volgt:

  • 09.00 uur – 09.30 uur Ontvangst
  • 09.30 uur – 11.30 uur Jaarwerksessie
  • 11.30 uur – 12.30 uur Lunch en bijpraten

Is jouw software klaar voor 2022?

Benieuwd naar de voornaamste aandachts- en voorbereidingspunten richting 2022? Heb je twijfels en wellicht hulp nodig? Of zijn er nog steeds veel handmatige handelingen nodig vanwege lage automatisering en daardoor meer kosten?

Dan horen wij dat graag, neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig contact met je op om je meer te vertellen over Wet & Regelgeving richting 2022, hoe wij onze klanten ontzorgen tijdens het jaarwerk en de toegevoegde waarde van onze oplossingen en bijbehorende diensten voor jouw organisatie.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur