Inzet IT is een EBIT-case

Met een gezamenlijke EBIT-case maximaal rendement halen met je softwareleverancier. Verbeter je bedrijfsresultaat met IT

Veel bedrijven in de flexbranche maken gebruik van IT om processen te automatiseren en digitaliseren. Bij het keuzeproces wordt echter vaak alleen naar de kostenkant gekeken, niet naar de opbrengsten. Terwijl je IT juist inzet om je bedrijfsresultaat te verbeteren. En dat is meer dan kosten verlagen alleen. Ons advies: maak er een EBIT-case van!

Software overweging

Met de inzet van software draait het uiteindelijk om de vraag: welk softwaresysteem of -platform zorgt voor de meeste progressie in mijn bedrijfsresultaat?

Kijk naar bedrijfsresultaat: EBIT-case

Met het opstellen van een EBIT-case, waarin je niet alleen kijkt naar de kosten maar ook naar de opbrengsten, werk je doelgericht aan het optimaliseren van het bedrijfsresultaat. Want daar draait het om!

Roel Keizer
Roel Keizer

Roel Keizer, Algemeen Directeur Pivoton:

Maak alles financieel, maak er een EBIT-case van, en kijk naar het bedrijfsresultaat.

Roel Keizer
Roel Keizer

EBIT-case in de praktijk

Het vergelijkingen van softwareleveranciers is geen eenvoudige klus waarbij iedere leverancier net weer een andere aanpak t.a.v. functionaliteiten, dienstverlening en kosten hanteert. Soms lijken de verschillen klein maar blijkt het in de praktijk toch om grote verschillen te gaan. Of andersom. Als je die softwarepakketten op een grote hoop gooit om ze te vergelijken, kom je er niet uit. Je gaat onherroepelijk appels met peren vergelijken. Dat kan betekenen dat de ene softwareleverancier als ‘duur’ wordt aangemerkt, omdat de kosten hoog lijken te zijn. In de praktijk pakt dit niet zelden juist andersom uit. Nog los van de vraag wat nu het meeste bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

De afgelopen maanden hebben wij met meerdere klanten en prospects een EBIT-case opgesteld. Dit levert klanten en ons veel inzichten op. En het mooie is dat je gezamenlijk werkt aan verbetering van het bedrijfsresultaat. Transparantie en vertrouwen zijn hierin cruciaal; als flexorganisatie moet je transparant durven te zijn over het (gewenste) bedrijfsresultaat en als softwareleverancier moet je bereid zijn de prijsstelling te koppelen aan het realiseren van het resultaat.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Expert Artikel flexmarkt

In de juni editie van de Flexmarkt geeft Roel Keizer zijn visie en toelichting.

Gevoelig onderwerp?

Het gezamenlijk opstellen van een EBITcase is natuurlijk een gevoelig onderwerp. Durf je het aan om een leverancier een kijkje in je (financiële) keuken te geven? Pivoton gaat graag de uitdaging aan om gezamenlijk uw bedrijfsresultaat substantieel te verbeteren.

Uw EBIT-case

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Interesse om samen een EBIT-case op te stellen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op zodat wij meer kunnen vertellen over de toegevoegde waarde van onze software en bijbehorende diensten voor uw organisatie.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur