In Person verlengt samenwerking met vijf jaar!

Met de voortzetting van het contract bevestigt In Person de stabiliteit, betrouwbaarheid en toekomstvisie van Pivoton die past bij de koers en ambities van In Person.

In Person verlengt het contract met IT-businesspartner Pivoton met vijf jaar en spreekt daarmee blijvend vertrouwen uit in Pivoton. Op vrijdag 20 oktober bezegelden de directies van In Person en Pivoton de voortzetting van de jarenlange succesvolle samenwerking.

In Person en Pivoton werken al sinds 2006 intensief samen. Met de voortzetting van het contract bevestigt In Person de stabiliteit, betrouwbaarheid en toekomstvisie van Pivoton die past bij de koers en ambities van In Person.

In Person vertelt

Gevraagd naar de belangrijkste drijfveren voor de verlenging gaf Jim Kok, CEO van In Person, aan dat ‘Pivoton met Kentro Office een belangrijke bijdrage levert in de kwaliteit en efficiency van het dagelijkse werk van hun intercedenten en dat met Kentro Konnekt flexkrachten en inleners optimaal voorzien worden in de voor hun belangrijkste elementen zoals bijvoorbeeld solliciteren en uren invoeren/accorderen’. Bovendien gaf Kok aan dat ‘de kwaliteit en betrouwbaarheid van de verloning en facturatie in combinatie met de compliancy t.a.v. wet- en regelgeving uiterst belangrijk is. De volledige ontzorging die Pivoton daaromheen biedt in combinatie met de mogelijkheid om integraties met derde partijen te realiseren zijn van cruciaal belang voor In Person’.

In Person gelooft in innovatie, optimalisatie en persoonlijke aandacht. Dat In Person inzet op innovatie blijkt ook uit het feit dat zij launching customer zijn van Kentro Office, de nieuwste generatie frontofficesoftware.

Roel Keizer
Roel Keizer

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

Samen met In Person kijken we steeds opnieuw hoe onze software en dienstverlening In Person het beste faciliteert bij het realiseren van hun businessdoelstellingen’. Met deze verlenging onderstrepen beide partijen nogmaals het partnership voor langere termijn. Keizer sluit af met de toevoeging dat ‘Pivoton uiterst trots is op deze bestendiging van de samenwerking’, iets dat door Kok wordt onderstreept met de toevoeging ‘en andersom!

Roel Keizer
Roel Keizer

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur