Voorbereidingen implementatie Actief Techniek in volle gang

1 januari 2020 gaat Actief Techniek, nu nog onder de naam Prima Personeel, profiteren van de software en dienstverlening van Pivoton. Een mooi traject waar we samen met de collega’s van Actief Werkt! en Prima Personeel hard aan werken.
In januari 2019 is technisch uitzendbureau Prima Personeel onderdeel geworden van Actief Nederland. Onlangs is de nieuwe naam gecommuniceerd waaronder zij per 1 januari verdergaan: Actief Techniek. Actief Nederland stelt dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland.

Implementatietraject Actief Techniek

Afgelopen week was een belangrijk moment in het implementatietraject: Het draaien van de eerste proefruns. Een delegatie van 16 personen van Actief Techniek en Actief Werkt! waaronder projectmanagers en branchemanagers, waren aanwezig in Ede voor het invoeren van data voor deze proefruns. En voor medewerkers Actief Techniek was het de eerste kennismaking met Kentro Office. Een ideaal moment voor ons om support en begeleiding te kunnen geven.

De reacties van Actief Techniek gebruikers op de demo en Kentro Office zijn zeer positief. Al met al was het een zeer geslaagde testdag.

In oktober volgt de tweede proefrun.

Specialist in vakmensen
Prima Personeel (straks Actief Techniek) heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra Actief Techniek (grond, weg en waterbouw) en marine en offshore.

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie.

Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.